Günlük kalsiyum miktarını zaten süt frimaları belirlemiyor hemen celallenme DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜNÜN öngördüğü bir miktar var bizde onu referans alıyoruz.Süt türevi tüketmiyorum demişşin birde 100 ml demişşin mg demek istedin sanırım.Kalsiyum alman için süt türevi tüketmen gerekmiyor zaten kuru baklagillerin özellikle nohutun 100 gram nohutun içinde bile 140 mg kalsiyum vardır 25 gram fındıkta bile 60 mg kalsiyum var şimdi kalkıpta vücuduma hiç kalsiyum girmiyo kalsiyum gereksiz gibi yorumlar yapma !
dünya sağlık örgütünü kontrol edemediklerini mi sanıyorsun,işin içinde para varsa hiç kimseye güvenemezsin,tamamen yalan,proteinde yalan günlük 40-50 gram protein yeter,haftada 1 bardak ta süt için
Sağlık örgütlerine Profesörlere güvenmiycemde sana mı güvenicem! Diyosun ki 40-50 gram protein yeter bunu neye dayanarak kime göre söylüyosun 60 yaşında evinde oturan bir adama 50 gram yeter ama haftada 4-5 gün spor yapan orta kiloda bir insan 50 gram protein kesmez tuhaf tuhaf yorumlar yapma burda herkes boşuna mı protein tüketiyor birtek akıllı sen misin a32
ben 50 gram proteinle kas yaptım,tecrübelerime göre söyledim
dünya sağlık örgütünü kontrol edemediklerini mi sanıyorsun,işin içinde para varsa hiç kimseye güvenemezsin,tamamen yalan,proteinde yalan günlük 40-50 gram protein yeter,haftada 1 bardak ta süt için
40-50 gr protein benim kollarıma anca yeter saçma sapan tavsiyeler vermeyin a32
Yemezsen ölmezsin mantığıyla düşünürsen spor da yapma günde tek öğün yap aç kal gene ölmezsin, aylardır sadece tavuk yiyorum diyorsun ve 50 gr proteinle kas yaptım diyorsun 200 gr tavuktan başka birşey yemiyorsun herhalde 50 gr dan fazla protein almadığına göre, 50 gr proteinle de kas falan yapmayı bırak olanı bile koruyamazsın yanlış yönlendirme insanları, proteinsiz beslenen insanlara bak suratları çökmüş kemikleri gözüküyor gram kas yok vücutlarında veya aşırı kilolular yağ tulumu olmuşlar ama ölmüyorlar değil mi amaç sadece yaşamaksa sporla yemekle işimiz olmazdı zaten