Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya mesela testere serisini çok severim.ondanda bu tarz işkence sahneleri vardır(hernekdar biri yapmasada).ama saw'da müthiş bir kurgu vardı.hostel ise bi tek işkence sahneleri ile hatırlanıyor.bu yüzden gereksiz dedim

http://www.imdb.com/title/tt0107808/

a perfect world

bazı yerleri ağır geçen
ama güzel bi film
sonu çok duygusal

türkiye kanallarında da gösterildi kusursuz dünya adıyla..kevin costner ve clint eastwood filmi..daha sonraları izlediğim azap yolunu çağrıştırıyor bana..
en sevdiğim filmler listesinde biara ilk söylerdim adını..

shape of my heart
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4&feature=related[/youtube]

http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=997&kat=arama
leon filmini izleyen varmi bence tam bir basyapit
eski olmasina ragmen tek kelime ile muhtesem gunumuzdeki bir cok filmden iyi
artik bu tur kaliteli film bulmak cok zor
izlemeyenler kesinlikle izlesinler

Son düzenleme:
shape of my heart
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4&feature=related[/youtube]

http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=997&kat=arama
leon filmini izleyen varmi bence tam bir basyapit
eski olmasina ragmen tek kelime ile muhtesem gunumuzdeki bir cok filmden iyi
artik bu tur kaliteli film bulmak cok zor
izlemeyenler kesinlikle izlesinler

Bu filmi yıllar önce izlemiştim bir solukta izlemiştim sonra defalarca izlemişimdir.Gerçekten izlenesi bir film...

rush hour 3 ü şiddetle tavsie ediorum
serinin 1. ve 2. filminden çok farkı yok. ama onları sevdiyseniz bunu da seversiniz. özellikle filmin başındaki rahibe ile olan diyalog harika.

son american pie'ı izledim, beta house... çok kötü
bruce almighty... beklentiye girmeden izlenebilecek hoş bi film

ben klasiklerden rose red konağını severim.her sene 1 defa izlemek lazım.5+1 düzeninde efektler mükemmel.izlemeyenlkere tavsiye ederim.

zor ölüm 4 önceki serilere göre çok ktöüydü seri filmleri genelde böle oluyor bir tek rocky .4. üsünde öbürkülerden daha iyi bir çıkış yakalayabilmişti.artık hollywodd fimleri beni çekmiyor hep aynı hikaye. avrupa ve uzakdoğu sinemalarından daha güzel filmler çıkıyor.en son şener şen hatrınaki ban göre çok çok büyük bir aktördür kabadayıya gittim eşkiya kdr güzel olmasada oyuncluk olarak şener şen ve kenan imirzalioğlu güzeldi.ama şener şenin kabadayı arkadaşları için uygun adamlar seçilmemiş hiçbirinde şener şendeki gibi bir hava racon durumu yoktu.

Son günlerde izledigim filmler;

I Am Legend (Ben Bir Efsaneyim)

Büyük umutlarim vardi bu filmle, fakat bekledigim tarz cikmadi.
Daha cok aksiyonlu bir film zannetmistim. Büyük umutlarim oldugu icin biraz hayal kirikligi oldu bende ama yinede seyredilir güzel bir film.
Will Smith cok güzel oynuyor filmde.
[youtube]KemxCdCioTo[/youtube]
IMDB: Üye oylamalari: 7.6/10
Toplam oy:
(23,216 )

Rescue Dawn

Gercek hikayeden yola cikilarak yapilmis bir film. filminin basrol oyuncusu christian bale vietnam savasında mücadelesi veren dieter dengler isimli bir askeri canlandırıyor.
Cok güzel sürükleyici bir film. Izlemeyenler kesinlikle izleyin derim.
[youtube]03e56cVXajY[/youtube]

IMDB: Üye oylamalari: 7.8/10

Zodiac
Bu filmin yönetmeni Seven filiminde sonra yine bir seri katil filmi olan Zodiac ile geri döndü.
Californiada 1970lerde 37 kisiyi öldüren kimligi halen tespit edilmeyen ve amerikan basininin Zodiac Killer adını taktıgı ünlü seri katilin öyküsünü anlatiyor.

[youtube]8dWgRfb17-M[/youtube]
IMDB: Üye oylamalari: 7.9/10

zodiac berbat bir film,4 saat e yakin suruyor yanlis hatirlamiyorsam,bastan sona yavas ve gereksiz bir film,rescue dawn da uzun bir film,bazi yerleri bence biraz fazla uzatilmis ama mutlaka izlenmesi gereken bir film.

Arkadaşlar pek izlemeyenin kaldığına inanmadığım eski bir film önereceğim Oliver stonun ayn given sunday adlı filmi amerikan futbolu üzerine izleğim en iyi film bu filmde günümüz amerikan futbolcularından günümüzün modern gladiatorleri olarak bahsedilmekte.Bu arada baş rolde de Al pacino gibi bir efsanenin varlığı unutulmamalı özellikle onun maça çıkmadan önce oyuncularıyla yaptığı konuşma filmin en iyi sahnelerinden biri (filmin sonlarına doğru olan konuşması) türkçe isminin yanlış hatırlamıyorsam kazanma hırsı olması lazım. iyi seyirler.

bu arada saydam zodiac konusunda katılıyorum ama gerçeklere dayandığı içinde mutlaka izlenilmesi gerektiğini tavsiye ediyorum.david fincher adını görüpte ikinci bir seven efsanesi beklemeyin çünkü film pazarlanırken sevenin yönetmeninden diye bir ibare var.Bu arada aklıma gelmilşken Saydam neden arkadaşlara okuduğumuz kitaplar konusunda öneride bulunmuyoruz? Çünkü toplumun sporculara genel olarak şöyle bir bakışı var bu adamlar spordan başka birşey düşünmez işte bu oluşan genel fikri kırmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saydam sağol. bu arada arkadaşlar I am legend filminin kitabını okuduğumdan dolayı şiddetle tavsiye edebilirim.şu anda malesef vizyonda değil ama sanırım ocak ayında vizyona girer. bu arada kitabını okumak isteyen arkadaşlar için İthaki yayın evinden Ben,Efsane adıyla çıktı. mutlaka okuyun.

Back
Yukarı