Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Flexor bu konuda sana hak veriyorum, yasanmis bir hikayeye dayanıyor olmasindan kaynaklaniyor. Bence film oscar toplar.

Kutsal damacana filmine gitme hatasını yaptım...bir film bukadar mı basit ve kopuk olur..

yılmaz erdoğan film çeksede izlesek :) nerde o vizonteleler, organize işler..

diez ben izlemedim ama sabah gazete de okuduguma gore yogun istek uzerine kutsal damacanin 2.bolumumu cekilecekmis.

despo bence American Gangaster i abartiyorsun biraz,ben ilk filmin dvdsinin kapanigi gorunce hemen almistim,denzel ve rusel en sevdigim artistlerin basinda gelir.buyuk beklentim vardi filmden ama beni yeterince tatmin etmedi,bu iki buyuk oyuncu bundan cok daha iyi filmler yaptilar ve simdi o basarilarini gecmeleri lazimdi ama bence biraz eksik kalmislar.yinede guzel film ama cok daha iyi bir film beklerdim ben ikisinden.

Russell Crowe ve Denzel Washington benimde cok begendigim iki oyuncu, ama ikisinin arasinda bence cok fark var. Denzelin neredeyse her bir filmi harika, ve bence siyahi oyuncular arasinda 1 numara. Russell Crowe ise, gladyatör filmi disinda a beautiful mind ve cinderella man disinda iyi filmlerde oynamadi, en azindan rolleri iyi degildi. Aynisi american gangster filmindede gecerli, bence röl olarak tam tersi olmasi gerekirdi, yani Frank lucas rolunu o oynamasi gerekirdi. Ama tabiki bir zenci oyunc gerekli (gercek oldugu icin)
Sonuc olarak bence film cok güzel, ben sahsen cok begendim ama rolleri konusunda sizlerle hemfikirim.

Death sentence´i gecen gun izledim. Cok iyi diye baskalarindanda duymustum, ama bence okadarda abartilacak kadar iyi degil. Filmin baslari cok iyi ama sonradan cok standardlasiyor ve gercektende yaratici ama beni tatmin etmedi. IMDB´de ortalama oy 7 vermisler ben 5-6 verirdim.

selam arkadaşlar RECEP İVEDÜK . FİLMİNE GİTTİM DÜN AKŞAMM çok güzel bir film kendinizden kareler bulursunuz mutlaka ya ben bunu gunlük hayatta yapıyorum gıbı bir mağra adamının ne kadar acık yurekli ve ne kadar azimli patavatsız oldunuu goreceksınız ayrıca her türün anlayabileceği esprilerde var gidin derim hakkaten valla kız arkadaşınla gitmenii tevsiye ederim veya eşinle bazı sahneleri bıraz tehlikeli am o kadarda acık secık laf veya söz yok ama ASLA YANLIZ GİTMEYİN İSTİŞARE ETMEDİKÇE YANINDAKİYLE BİR GÜLÜŞLE BİR LAFLA COK İYİ OLMAZ İKİ KAT FAZLA KEYİF ALIRSINIZ DERİM..

recep ivediği izledim en son ama bana sorarsanız zaman kaybı orda vakit öldüreceğime keşke antreman yapsaymışım...sinema parasıylada antreman üstüne kocaman bi kızarmış tavuk alabilirdim hemduh

dün m.ö 10.000e gittik..
açıkçası ben çok kalite bir yapıt bekliyordum ama beklediğim olmadı..sadece fil animasyonu çok iyiydi..

ayrıca piramitlerin nasıl yapıldığını da güzel tasvir etmişler..

arkadaşlar blackhawk down(karaşahin düştü), saving private ryan (er ryanı kurtarmak), three kings,enemy at the gates tarzı savaş filmleri tavsiyesi lazım..eski yeni fark etmez..
geçenlerde tekrar blackhawk down'ı izledim hala etkisindeyim..

birde üstüne üstlük call of duty 4.ü bitirdim buaralarda netten urban teror oynuyorum..iyice moda girdim anlayacağınız..

standing by..over.. :)

edit : tavsiye edebileceğiniz diğer aksiyonlara da açığım..

Son düzenleme:
ps3 al diez ve black hawk down i tekrar izle,ve call of duty i internet uzerinde ps 3 de oyna,inan is e bile gitmeye vaktin kalmayacak.

Dünyadan Saydam'a, dünyadan Saydam'a!
PS3 aldın kendini unuttun Saydam, joypadi bırakıp ağırlıklara zaman bulabiliyormusun inan merak ediyorum, senin için sanal body oyunu çıkartsınlar bari o dertte ortadan kalkacak, Bodybuilding in HD.
Seni dışarı alalım oyun krallığından, özledik!!!

tamam dostum en kisa zamanda goruselim ama inanin,hd goruntu olayi(1080p) ve ps3 inanilmaz bir olay!!!!

canavar bi pc almayı düşünüyodum hatta konfigürasyonu yayınlarım konu dışında..Saydam aklıma girme :)..PS3 mü alsam ne..

buarada kısa vadede deşarj olmam lazım..film tavsiyelerine hala açığım ;)

Diez bence iyi düşünmen lazım, yani PS3 hele ucuza temin edebilirsen çok iyi bir yatırım, Blu Ray film oynatması başlı başına çok ama çok büyük bir artısı, ikinci olarak bilgisayarını oyunlarla yormak yerine PS3'te oyuna odaklanabilirsin ve malum istediğin kadar iyi bir PC'in olsun 24 inch monitorun olsun, dev ekranda oyun oynamaya benzemez (pc'nin tv'ye bağlamayacağını varsayarak)
Tabii PS3'ün biz Türkler için önemli bir eksiği var, o da henüz korsan oyunlarının ve çipinin çıkmamış olması, bu önemli bir durum, gidipte oyunlara 120 YTL vermek benim aklımın ucundan bile geçmez, onun için korsan şart bence, ve ne zaman buna çözüm bulacakları belli değil, ama o sorun çözüldüğü zaman benim önümde iki seçenek olsa ben PS3'ten yana kullanırım.
Birde, canavar bir sistemin maliyetini yazar mısın Diez, arada kalanlar için bir fikir verir.
Mesela bir yanda vasat bir PC alıp üstüne PS3 almak, öte yanda harika bir PC konfigürasyonu, nasıl bir denklem olacak merak ediyorum.

Bir ay önce bu ikilemde kalan biri olarak kişisel tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ya Full HD plazma + PS3 alacaktım ya da çok yüksek konfigürasyonlu, modifiyeli bir oyun bilgisayarı. İki tarafın da kendine has artı ve eksileri var, Karasan yukarıda güzelce açıklamış. Benim pc almamda etkili olan olay odama koyacağım 40'' plazmayı kapının eşiğinden izlemem lazım, malum oda ile salon genişliği bir olmuyor. Oyunları koridordan oynayacağıma, 22'' widescreen bir LCD(2 A4 yan yana okunabiliyor) ile de gayet iyi performans alabileceğimi düşündüm(ve çok memnunum).

Ayrıyeten 4-5 yıldır televizyon izlememem de bu kararı vermemi kolaylaştırdı(odamdaki tv'nin fişi takılı bile değil) + PS oyunlarında çok beceriksiz olmam da eklenebilir :D

Sarc4stic olayı güzel değerlendirdin, açıkcası bende televizyonla alakasız bir adamım, odamdaki tv toz bağlamıştı, geçenlerde elden düşme PS2 aldım da garibimin beynine biraz elektrik akımı gitti :D
Gene önemli bir detay, odaya büyük ekran LCD mümkün değil, bende zaten evlendiğimde süper PC ya da PS3 olayına girerim, o durumda oturma odasında PS3 oynama şansım olur (anne müdahalesi olmadan)
Neyse, Diez'e sordum sana da sorayım, öncelikle neler aldın Sarc4stic,
yani nasıl bir işlemci, anakart, ram miktarı, ekran kartı, monitor markası ve bunların maliyeti ne oldu senin için, birde PC için Blu Ray almayı düşünüyor musun 3-4 ay içerisinde?

Back
Yukarı