Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Wicker Park - Hep Seni Aradım
The Kite Runner - Uçurtma Avcısı
The Guitar - Gitar

Üçü de süper ama özellikle Uçurtma Avcısını şiddetle öneriyorum ;)

Flexor hocam ipman gerçekten güzel filmdir. Sadece dövüş sahneleri değil konu itibariylede (2. dünya savaşı japonyanın çini(kahrolsun a32 ) fethi) insanı izlettiriyor. Wing Tsun içinde güzel tanıtım olmuş. Fakat çin propagandası olduğuda kesin. Japonlar resmen uruk-hai rolünü üstlenmişler :)

En son 13. Cuma'yı (2009) izledim. Jason diğer 13. cuma filmlerine nazaran daha psikopat hale getirilmiş. Mükemmel filmdi.

Son düzenleme:
Flexor hocam ipman gerçekten güzel filmdir. Sadece dövüş sahneleri değil konu itibariylede (2. dünya savaşı japonyanın çini(kahrolsun a32 ) fethi) insanı izlettiriyor. Wing Tsun içinde güzel tanıtım olmuş. Fakat çin propagandası olduğuda kesin. Japonlar resmen uruk-hai rolünü üstlenmişler :)

En son 13. Cuma'yı (2009) izledim. Jason diğer 13. cuma filmlerine nazaran daha psikopat hale getirilmiş. Mükemmel filmdi.
marco polo olayını dile getirmişler . çin filimleri hep dövüş sahnesi vardır konu yoktur varsa bile hemen hemen aynı konudur. ip man izleyeceğim zamanda aynı konudur diye izledim fakat hayran kaldım.

Alacakaranlık'ı izledim.Eğer 15-25 yaş arası bir genç kızsanız %95 seversiniz,eğer değilseniz,hele ki vampir konseptli bir film olduğu için gidip izleyen bir kişiyseniz beğenmeniz çok düşük bir ihtimal.
Öncelikle filmin amacı genç kızların hayallerini perdeye yansıtarak gişe yapmak gibi geldi.Çünkü başrol erkek oyuncu yakışıklı,karizmatik,güçlü vs..,tüm kızların hayran olacağı ideal erkek ve başrol kızımıza deli gibi aşık.Başrol kızının oyunculuğunun sönük kalması ve çok çarpıcı bir güzelliğinin olmaması sanırım izleyicinin onu kendiyle özdeşleştirmesini kolaylaştırıyor.

Vampir konsepti nasıl işlenmiş kısmına gelirsek,vampirden çok bir süper-kahraman konsepti işlenmiş gibi.Yani ana karakteri edwardın hiç kan içtiğini görmüyoruz,o ve ailesi sadece hayvan kanıyla beslenip kendilerine vejetaryen olarak adlandırıyorlar.Edward zaafları ve zayıflıkları olan lanetli bir ölümsüz değil,vampir güçlerini beyaz atlı prens olarak ortaya çıkıp kızı kurtarmak için kullanan bir süper kahraman.(vampirlerin güçleri bana nedense smallville dizisini hatırlattı)
Vampirlerin güneşe çıkamama sebepleri güneşte parlamaları ve vampir tarafından ısırılan kişinin kanından zehri emip tükürürseniz vampir olmaz şeklinde fikirlere de sahip.

Filmin güzel yönleri yok muydu,tabiki vardı.Öncelikle müzik seçimleri başarılı ve arada bir giren saf genç kız temalı espiriler güzel.

Son sözüm vampir konsepti için izlemeyin(özellikle de asil vampirleri veya underworld gibi karanlık temalı vampirleri seviyorsanız asla)ama toz pembe aşk hikayesi izleyip zamanınızı değerlendirmek istiyorsanız bu filmin çok uygun olduğunu söyleyebilirim.

Alacakaranlığı beğenerekten 2 ay önce falan izlemiştim,bence izlenmeye değer güzel bir filmdi, bu gün barcelona barcelona'yı izledim tekrar,daha önce anlayamadığm noktaları tekrar ettim,film çok garibime gidiyor,insanların ilişki durumları biden değişiyor herkes kadın-erkek ayırmadan birbirine aşık oluyor değişik hoş bir film...

Alacakaranlığı beğenerekten 2 ay önce falan izlemiştim,bence izlenmeye değer güzel bir filmdi, bu gün barcelona barcelona'yı izledim tekrar,daha önce anlayamadığm noktaları tekrar ettim,film çok garibime gidiyor,insanların ilişki durumları biden değişiyor herkes kadın-erkek ayırmadan birbirine aşık oluyor değişik hoş bir film...

ocakta alacakarnlık2 çıkıyor yönetmen 3. de çekeceğini belirtmiş.

bu arada dünyalıyı izlemenizi tavsiye ederim . sadece bir mekanda geçtiği halde zleyiciyi bağlıyor.

Twilight bir fantastik edebiyat serisi olarak yayınlandı. Filminin çıkmasıyla hitap ettiği yaş aralığı kitaplarına hücum etmeye başladı. Bu yaş grubu çevremde olduğu için bir anda herkesin elinde bu kitap belirdi. Boş bir kaç derste kitabı okuduğumda yazarın dili inanılmaz vasat geldi bana, boş bir seri diyebilirim. Filmini de izledim, hatta çevremdeki genç kızlar sayesinde birden fazla kez izledim, vampir edebiyatıyla yakından ilgilenen biri olarak filmin bu yönünden nefret ettim. Ortalama bir aşk filmi tadında bir yapım olmuş. Kitabından çok tutmasına şaşmamak gerek. Vampir ismi için filmi asla izlememeli, hafif aşk filmlerinden hoşlanıyorsanız, kurgu karmaşık olmasın sürekleyici olsun diyorsanız, tavsiye ederim.
Ayrıca romantik film sevenlere Eternal Sunshine of The Spotless Mind ve The Fountain' ı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
" Aşkın İkinci Yarısı " filmini büyük bir merakla bekliyorum, baş rollerinde Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ var.Bu ikiliye hem çift olarak hemde ayrı ayrı hayranlık duyuyorum.TV'de gördüğümüz ve görebileceğimiz en iyi çift bence,filmin türü:dram 2 ekimde gösterime girecekmiş o günü iple çekiyorum...

Biraz daha bekleyeceksiniz desenize :). Sakin filmin CD'sini falan bulup seyretmeyin, gorsel efektlerin hepsi rezil olur. Film efektlerin ustlerine kurulu bir film degil ama yine de seyir zevki acisindan kacak sinema cekimlerinden uzak durmakta fayda var.

bunlarda benden bazıları biraz eski filmler gerçi ama vakit buldukça izledim işte

Melekler Ve Şeytanlar konu olarak mükemmel bir film hep bir adım sonra ne olucagını merak ederek izliyorsunuz film'i gerçekten güzel mutlaka izleyin ben olsaydım sonunu o sekilde bitirmezdim gerçi :D

Disaster Movie ismi gibi felaket bir film kesinlikle izlemeyin geçen zamanınıza yazık.Bütün filmlerle dalga geçicez diye ortaya resmen corba cıkartmıslar ve hiç biride komik degil 1kere güldügümü hatırlamıyorum.

Wachtmen konu olarak fena degildi bu tarz filmleri severim cünkü ama su var bu film tam 2:30 saat sürüyor ve 2:30 saat süren bir film'in sonunun dehşet bitmesi lazım ki izledigimize deydi diyebilelim bence 2:30 saat'inizi bosa harcamayın.

Underworld Rise Of Lycan 1 ve 2. film'i izleyenler bunuda cok begenicek geçmişte yaşanan olayları anlatıyor.1 ve 2 yi izlemeyenler önce bunu sonra 1'i ve 2'yi izlesinler bu film geçmişte yasanan olayları anlatıyor ama 2009 yapımı yani sonradan cıktı:)...

Buz Devri 3 Animasyon seviyorsanız kesinlikle izleyin eglenceli ve komik bir animasyon filmi.

Punisher War Zone Saçma olayları sorgulamam (yumruk atarak bir adamın kafatasını kırmak gibi) diyorsanız izleyebilirsiniz.

benjamin button'ın tuhaf hikayesi mükemmel bir konusu var film'in.İzlerken hiç sıkılmadım brad pitt'in fight cluptan sonra izledigim en iyi 2. filmiydi benim için kesinlikle izleyin derim...

Flexor,

Quentin Tarantino filmi Inglourious Basterds su an sinemelarda.
Aneximandrosun bahsettigi film District 9 icin yazmistim :)

Tarantino"nun filmini kesinlikle izle :)

Back
Yukarı