Six Pack İçin Beslenme Programım.

Arkadaşlar Six pack İçin karın antremanı + Beslenme uyguluyorum Beslenme programı hakkındaki Yorumlarınızı bekliyorum. Boy 1.85 Kilo 63 Yaş 17 Zayıfım Ama Karın kaslarım Hala belirgin Değil.Haftanın 3-4 günü mekik crunch Antremanları yapıyorum.

Sabah Kahvaltı :8.30 2 Tam yumurta Beyaz peynir Veya kaşar( peyniri Severim Bolca Tüketirim ) Küçük kasede az Zeytinyağlı Domates + 3.4 Dilim ekmek

Öğlen : 13. 14 Makarna,pilav,Köfte,Tonbalığı veya herhangi bir sebze Yemeği yanında.(Yoğurt Olur Genelde )

Akşam : 7.30 8.30 Evde ne Yemek olursa Pilav, Makarna, Sebze Yemeği Tavuk Et ürünleri gibi ürünler Genelde. (Öğünlerde Sulu Yemek Yoksa ekmek Yemem Kahvaltı hariç ) Salata+Yoğurt Tüketiriz Yemeklerde .

Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar

sürekli crunch çalışmaktan ise vücudun bütün kas gruplarını çalıştırmanı tavsiye ederim tek bir yere odaklandın mı hiç bir gelişme kaydedemessin.Forumdada bas bas bağırılıyo bo konu üzerinde

Zaten barfiks, şınav gibi hareketlerde Yapıyorum. Ama Genelde karın üzerine yoğunlaşıyorum. Beslenme konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

barkiks ve şınavlada bir yere kadar dumbell alıp flexor hocanın verdiği programı uygula derim ve protein ağrlıklı beslen günde en az 2 tane haşlanmış yumurta ye 1 tane sarı 2 tane beyaz ye ve kaslar geliştikçe daha çok protein ister tavuk göğsü ve yumurta yemeni tavsiye ederim

Anladım Zaten proteini çok tutup Kaslara hacim vermeye çalışıyorum ama bakalım olucakmı beslenmede kötü veya eksik birşeyler varsa tamamlarsanız sevinirim .

proteini cok tutunca kaslar hacim kazanmaz
karbo miktarini arttirman lazim arti olarak agirlik kullanarak calisman lazim karin hareketlerini

proteini cok tutunca kaslar hacim kazanmaz
karbo miktarini arttirman lazim arti olarak agirlik kullanarak calisman lazim karin hareketlerini

Evde nasıl yapabilirim Ağırlıkla Açıkcası pek 1 bilgim yok.Karboyada önem veriyorum İyi baktıysanız karbo + protein mevcut programda.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:19 ----------

Beslenmeni gözden geçir, 3 öğün yemek yiyerek zor.

Siz Birkaç örnek verirseniz daha iyi olur zaten. Eksiklerimi tamamlamanız yardım etmeniz için yazdım 1 kaç örnek verirseniz akılda kalıcı olur.

nedir bu karın kası merakı? kusura bakmayın ama böyle yazılar yazanlara acıyan gözlerle bakıyorum.imkanın varsa düzgün bir salona başla düzgün bir antrenman ve düzgün bir beslenme yap(al).bu site son çaren olsun.kimse seni canlı görmeden kesin bir yorum yapamaz

nedir bu karın kası merakı? kusura bakmayın ama böyle yazılar yazanlara acıyan gözlerle bakıyorum.imkanın varsa düzgün bir salona başla düzgün bir antrenman ve düzgün bir beslenme yap(al).bu site son çaren olsun.kimse seni canlı görmeden kesin bir yorum yapamaz

İmkanım Yok Kimseyede acıyan gözlerle bakamazsın burda yardımlaşıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz burası forum. Öğrenmeye çalışmak senin gözünde acınmaksa bilemicem ama . Kimseyede acıma küçük düşürme gibi bi hakkın yok bildiğin bilgileri paylaşan yardım etmek isteyen paylaşır istemeyende paylaşmaz böyle yorumlar atmana gerek yok.

kusura bakma demiştim neyse.öğrenmeye çalışmak benim için acınacak bir durum değil.ama vücut estetiği yerine sadece karın kaslarına takmak ? neyse benim önerim:kahvaltıdan sonra ara öğün yapman(meyve) ve akşam yüksek karbonhidrat ve yağ içeren gıdalar almaman.akşam öğününde karbonhidratı haşlanmış sebzelerden almak daha iyi.evde yapabilecegin güzel bir karın antrenmanı bulursan da iyi olur.proteinli beslenip bir süre sonra agırlıklı karın çalışırsan(herşey sana kalmış) çıkar inşallah. evde yaparsan helal olsun

genel itibariyle yeterli proteini almalısın (kilo X 2 olarak hesapla) , sonderece az yağlı ve yeterli miktarda karbonhidrat almalısın. bu arada '' HIZLI TEMPOYLA'' hergün 1 saat yuruyus yapmalısın. kolay gelsin...

Evde nasıl yapabilirim Ağırlıkla Açıkcası pek 1 bilgim yok.Karboyada önem veriyorum İyi baktıysanız karbo + protein mevcut programda.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:19 ----------

Siz Birkaç örnek verirseniz daha iyi olur zaten. Eksiklerimi tamamlamanız yardım etmeniz için yazdım 1 kaç örnek verirseniz akılda kalıcı olur.

Benim genel anlamda verdiğim besin programı ornegi hep aynı önceki katkıda bulundugum konulardan derleyebilrsin ki zaten genel 5-6 ögünden oluşan. Protein agırlıklı bir beslenme programı olacaktır.

kusura bakma demiştim neyse.öğrenmeye çalışmak benim için acınacak bir durum değil.ama vücut estetiği yerine sadece karın kaslarına takmak ? neyse benim önerim:kahvaltıdan sonra ara öğün yapman(meyve) ve akşam yüksek karbonhidrat ve yağ içeren gıdalar almaman.akşam öğününde karbonhidratı haşlanmış sebzelerden almak daha iyi.evde yapabilecegin güzel bir karın antrenmanı bulursan da iyi olur.proteinli beslenip bir süre sonra agırlıklı karın çalışırsan(herşey sana kalmış) çıkar inşallah. evde yaparsan helal olsun

Cevap için Sağol evde Yapılmıyacak bişey değil etrafımızda çok görüyoruz salona gitmeden yapmayı başaran istedikten sonra gerisi gelir diye düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:27 ----------

genel itibariyle yeterli proteini almalısın (kilo X 2 olarak hesapla) , sonderece az yağlı ve yeterli miktarda karbonhidrat almalısın. bu arada '' HIZLI TEMPOYLA'' hergün 1 saat yuruyus yapmalısın. kolay gelsin...

Yürüyüş genelde zaten günlük hayatımda yaptığım bişey sağa sola gitmek olsun bunu daha hızlı tempolu yapmaya çalışırım bundan sonra

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:29 ----------

Benim genel anlamda verdiğim besin programı ornegi hep aynı önceki katkıda bulundugum konulardan derleyebilrsin ki zaten genel 5-6 ögünden oluşan. Protein agırlıklı bir beslenme programı olacaktır.

Yeterince Protein almaya çalışıyorum ama sanırım en zor hacim kazanan kaslardan biride bu karın kasları olması gerek :)

Ayrıntıya girip beslenme programi hazirlamana gerek yok . Yapman gereken tek şey aldığın karbonhidrat oranını düşürmek başka bir şey yapmana gerek yok , yani sabah yumurta yesende yemesende bir şey değişmeyecek önemli olan protein değil karbonhidrat . Protein oranını düşürmeden karboyu yavaş yavaş kısman gerek . Ayrıntıya girersen saplanır çıkamazsın . Vücutcu diyeti basittir , hacim döneminde karboyu artırırsın , definasyon döneminde karboyu kısarsın bu kadar başka bir şeye gerek yok

Düşük karboda Kilo kaybı yaşama olabilir diye 2 sinden de eşit derecede alıyorum karbo + protein zaten zayıfım 185 boya 63 e göre.

O halde bu yaz için karın kaslarını unutup bir an önce kilo alarak hacimlenmeye başlaman senin için daha faydali olacaktir , aksi takdirde eldekilerde kalmaz bu şekilde gidersen. Son olarak öğün sayısı çok az . Bu şekilde amacına ulasman uzun sürebilir. En azından 5 öğüne cıkarsan daha faydali olacaktir

Zaten amacım bu yaz için değil 1 sene daha yolu var acelem yok yeterki çıkarmayı başarabilmek. Ara öğünlerde ne gibi besinler tüketmeliyim ?

Selam kardeşim bende 17 yaşındayım yaklaşık iki aydır vücut çalışıyor yalnızca sixpack üzerine degil tüm vücut üzerine cok güzel bir program buldum. 2 aylık çalışmama rağmen gerçekten güzel bir ilerleme kaydettim. 4 pack çıktı kendini belli ediyor tabi çok fazla olmasada. İstersen sana uyguladığım programı verebilirim. Yararını göreceğinden eminim ama baştan sana şunu söyleyim yalnızca sixpack çalışırsan hiçbirşey elde edemezsin diyelimki ettin göğüs ve kol olmadan karın kasının hoş duracağını düşünüyormusun aksine komik ve iğrenc durur bence. Mutlaka bir salona gitmelisin sana tavsiyem bu. Buyur program. https://www.youtube.com/watch?v=ghvXLszf62A

Back
Yukarı