Pek duyulmamış bir besin ancak değerleri ve glisemik indeksi tam olarak diyet yapanlara uygun. Buyrun besin değerleri ;
100 gram siyez baz alınarak;
Karbonhidrat (g) : 64.92
Protein (g) : 9.9
Yağ (g) : 1.78
Lif (g) : 9.72
100 gram şehriyeli bulgur baz alınarak;
Karbonhidrat (g) : 30.69
Protein (g) : 3.16
Yağ (g) : 3.74
Lif (g) : 0.81
Değerlere bakıldığı zamanda gözle görüldüğü üzere 2 kattan daha fazla fark var aralarında ve günde 5 öğünün 4 ünde şehriyeli bulgur pilavı yemek yerine günde 3 öğünün 2 öğününde siyez yenilerek diyet yapılabilir.Glisemik indeksinin düşük olmasıda cabası tok birşekilde kan şekeri düşmeden diyet yapmış sayılıyoruz böylece
Şaşkınlığımı gizleyemediğim nokta ise ilk başta vardır duyulmadıysa bişey diye düşünürken deneyipte 1.5 ayda sağlam diyetle 9 kilo yağ yaktım.Harika bi definasyon dönemi yaptım ve ulaştırabildiğim kadar kişiye ulaştırmak istedim bu güzel nimeti
Canan karatayında önerdiğini ve bahsettiğini duydum. Bu besin hakkında sizinde görüşlerinizi almak isterim. Esirgemeyin 
İyi forumlar.
100 gram siyez baz alınarak;
Karbonhidrat (g) : 64.92
Protein (g) : 9.9
Yağ (g) : 1.78
Lif (g) : 9.72
100 gram şehriyeli bulgur baz alınarak;
Karbonhidrat (g) : 30.69
Protein (g) : 3.16
Yağ (g) : 3.74
Lif (g) : 0.81
Değerlere bakıldığı zamanda gözle görüldüğü üzere 2 kattan daha fazla fark var aralarında ve günde 5 öğünün 4 ünde şehriyeli bulgur pilavı yemek yerine günde 3 öğünün 2 öğününde siyez yenilerek diyet yapılabilir.Glisemik indeksinin düşük olmasıda cabası tok birşekilde kan şekeri düşmeden diyet yapmış sayılıyoruz böylece

Şaşkınlığımı gizleyemediğim nokta ise ilk başta vardır duyulmadıysa bişey diye düşünürken deneyipte 1.5 ayda sağlam diyetle 9 kilo yağ yaktım.Harika bi definasyon dönemi yaptım ve ulaştırabildiğim kadar kişiye ulaştırmak istedim bu güzel nimeti

İyi forumlar.