Sizce bende jinekomasti varmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya öyle küçülme falan jinmekomasti belirtisi tamam ama bence bir genel cerrahiye görün derim.Ama emin ol ameliyat olmak istemessin

Ya ameliyatı basit bir operasyon ancak aileyi ikna etmek ayrıca doktoru ikna etmekte ayrı bir konu...Doktorlar çoğu zaman geçer der evine yollar bil istedim

Ameliyat olmasam gogus kaslarimi gelistirsem cok abes dururmu? benim aklim ona takildi birazda .Tam olarak spora basliyip birseyleri degistirmekl istiyodum.Simdi aklimdaki soru kas yaptik ca daha kotu durmasin?

Ya arkadaşlar bu kadar takmayın derim.Deneyin bir görün he baktınız kötü duruyor gidersiniz doktora yarım saatlik operasyonla alırlar

Gerek olacağını düşünmüyorum.Dediğim gibi huylanıp sakın ucunu falan sıkıyım deme.Fiziksel temaslarda büyüme gösterebiliyor.

Gerek olacağını düşünmüyorum.Dediğim gibi huylanıp sakın ucunu falan sıkıyım deme.Fiziksel temaslarda büyüme gösterebiliyor.
Hazır burdayken sorayım biliyor gibi duruyorsun.
Ameliyat olduktan sonra belli bir süre spor yapmama gibi bir durum var mı veya kişiden kişiye göre değişir mi ?

benim bi arkadasim ameliyat oldu 3 haftaya yakin korse takti.Spor yapmadi.Bozulmalar olabiliyormus.Bide sende varsa bi foto atsana.Seninki benimki gibimi?
Bide bunu buldum bu adamin durumu benden vahimmis simdiki hali cok iyi duzelebilir galiba :)
Bc6-9k5IQAAUdEn-560x560.jpg

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı