• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Sizce bu vucüttan ne olur

Her vücuttan iyi bir şeyler olur. Sen yeterki iyi çalış, iyi beslen, sabret. Eğer sabredersen kesin iyi bir vücut yaparsın. Kendine belli bir süre koyma mesela 6 ay yapacam bırakacağım gibi. Sürekli olarak bu sporu yap, hayat felsefen olsun, o zaman istediğin vücudu elde etmen garanti olur.

abicim sen bu vücudu çok sıkı çalışarak 1 yada 2 senede güzel bi şekle sokarsın sen yeterki çalış çalışarak herşeyi elde edersin azimli ol

cevap yazmim dedim duramadım abi ilk önce piramit sistemine gec acıyı tatman lazım yoksa o yaglardan kurtulman degil dahada yaglanıcan bi diyet listesi hazırla yagsız tavuk etine gömül yagzız peynir bide şu gercek anatomi cok sıkı calış benim gittigim klüpte serkan vardı malezyada genclerde şampiyon olmuştu 2 senede hayvan gibi ama bi calışmasını görün cocuk öküz gibi bagırırdı kaldırdıgı agırlıgı inanın .. testesteronsuzda olmuya ya kür olayı almayan yok dyen yalan der
:D

sana sunu söyleyim.mutlaka her vücutta bir gizem vardır.o gizemi sen keşvedeceksin.En önemli şey azimmmm.İyi çalısmalar arkadsım

Back
Yukarı