Sizce bu yol dogru yol mudur

Normalde programimda sali pe4sembe ctesi pazar off gunler ama alttaki gibi bisi yapsam mantikli mi
Beslenmem iyi ek olarak bcaa ve protein kullaniyorum

Pzt - omuz bacak
Sali - biceps triceps
Çarsamba - biceps gogus
Persembe - biceps triceps
Cuma - sirt triceps
Cumartesi - biceps triceps
Pazar off

dinlenmenin de bu sporun %30 u olduğunu varsayarsak, bence 6 gün spor yanlış.1 tane biceps triceps gününü at bence. Yerine o gün kardiyo yaparsın. Dışarda yarım saat yürürsün.

kol nerdeyse hiç dinlenmiyor. Üst üste çalışmak mantıksız bence. Bende kolumun büyümesini istiyorum ama haftada max 3 gün çalışıyorum. Bence değiştir bu programı hemen

sali pe4sembe ctesi pazar off yapıcam yada sadece ctesiye biceps koyabilir miyim
kardeşim ben bu konunun uzmanı değilim. 4 gün off yapacaksan eğer benim yeni paylaşacağım programa bir göz at istersen. Bende senin gibi kol ağırlıklı çalışıyorum çünkü. Ama önemli olan kasları dinlendirmek ve beslenebilmek. Dediğim gibi yeni başlayanlar bölümüne attığım programa bir bak bence tam sana göre

kardeşim ben bu konunun uzmanı değilim. 4 gün off yapacaksan eğer benim yeni paylaşacağım programa bir göz at istersen. Bende senin gibi kol ağırlıklı çalışıyorum çünkü. Ama önemli olan kasları dinlendirmek ve beslenebilmek. Dediğim gibi yeni başlayanlar bölümüne attığım programa bir bak bence tam sana göre

ok bakıyorum hemen tesekurler

Back
Yukarı