sizce definasyon zamanı gelmişmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DOSTUM hızlı verme kilolarını yavaş yavaş ver ki derin sarkıp catlamasın

Ben anlamadim kas yok ki ne definasyonu :D yag yakmayi kilo vermeyi kast ediyorsan baya bi gelmis acil durumda :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kardeşim hoca söyledi şuan 99 kiloyum ve 1.90 boy simit ve göğüs bölgem kaldı sadece 142 kiloydum ben 20 günlük bi l-carnitin kullanımından sonra vücudumu toplicağıma inanıyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz ama.[DOUBLEPOST=1390039548][/DOUBLEPOST]
DOSTUM hızlı verme kilolarını yavaş yavaş ver ki derin sarkıp catlamasın
baya bi hızlı verdim kiloları göğüste acayip sarkma var ne kadar daha kilo vermeliyim sizce saygılar.

onu burda kimse cevaplayamaz :) saglam beslenme saglam antremanla iyi sonuclar alirsin

benim anlamadigim hocan neye göre definisyon programi hazirliyor?[DOUBLEPOST=1390040527][/DOUBLEPOST]agirlik idmanlari bölebilirsin mesala 3 agirlik +2 cardio. Agirlik idmanlarinda temel egzlerine önem ver
l-carnite siparişi verdim bi 20 gün daha kardiyo yapıcam günlük 1.5 saat kardiyo çalışıyorum zaten vücuttaki yağları komple atarız dedi hoca ama şöyle bi problem var tamam simit bölgesi 20 güne eritirim yok ederimde :D zayıfladıkça göğüsler iyice belirginleşiyor ve çok rahatsız oluyorum bu konuda açıkçası ne yapıcağımıı hiç bilmiyorum.

l-carnite siparişi verdim bi 20 gün daha kardiyo yapıcam günlük 1.5 saat kardiyo çalışıyorum zaten vücuttaki yağları komple atarız dedi hoca ama şöyle bi problem var tamam simit bölgesi 20 güne eritirim yok ederimde :D zayıfladıkça göğüsler iyice belirginleşiyor ve çok rahatsız oluyorum bu konuda açıkçası ne yapıcağımıı hiç bilmiyorum.

beslenmen ne durumda?

Yav arkadasda kas yok vucut antrebmni yapmamis kas kaybedersin falan diyonuz hala, kardesim kardiyoya odaklan bence harika kilo vermissin yaglar gittilce yanlarda gogusde formuna girer merak etme. Bi yagsiz hedefine ulas kas yapmak sonra daha kolay senin icin

Yav arkadasda kas yok vucut antrebmni yapmamis kas kaybedersin falan diyonuz hala, kardesim kardiyoya odaklan bence harika kilo vermissin yaglar gittilce yanlarda gogusde formuna girer merak etme. Bi yagsiz hedefine ulas kas yapmak sonra daha kolay senin icin

çok teşekkür ederim peki ne kadar bir kilo daha verdikten sonra vücut antremanına başlamalıyım?

uslubun hic hos degil genc arkadasim.

sirf kardiyo yaparak zayiflamak dogru degil. Sen Zayiflamak kavramini tam olarak anlamamisin. Arkadas kilo verirken ki ayni zamanda kassal olarak gelismesi lazim. Ki beslenmesi de kötü ve ek olarak agirlik calisarak vücüt sarkmalari önliyebilir

Ağırlık Çalışması ve Zayıflama-Yağ Yakımı İlişkisi | Fitness34 - Personal Trainer İstanbul

Lütfen forumu tavsiye verirken kahve agzi ile bilgi veremiyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı