Caribbean T
Üye
Evet arkadaşlar sizce en iyi ve en çekici erkek parfümü hangisi? Bayanlar erkeklerde en çok hangi parfümleri beğeniyor?
Evet arkadaşlar sizce en iyi ve en çekici erkek parfümü hangisi? Bayanlar erkeklerde en çok hangi parfümleri beğeniyor?
Yıllardır parfümlere merak salmış hemen hemen piyasadaki bir çok parfümü denemiş ve kullanmış birisi olaraktan şunu söylemek isterim bayanların ve erkeklerin koku algıları çok farklı. Mesela bize hoş gelen bir parfümü onlar itici bulabiliyor yada tam tersi olarak düşünün, yinede bir sıralama yapmam gerekirse; Kendi deneyimlerimden yola çıkarak sırasıyla yazmak isterim.
Genç kızların erkeklerde hoşlandığı parfüm markaları;
1- Rochas Men (Kışın kullandığım parfüm)
2- Carolina Herrera 212 Sexy Men
3- Davidoff Cool Water
4- Jean Paul Gaultier Le Male
5- Armani Black Code
Olgun bayanların hoşlandığı erkek parfüm markaları
1- Givenchy Xeryus Rouge ( Yaz aylarında kullandığım parfüm) Bana göre en erkeksi parfüm.
2- Yves Saint Laurent Body Kouros (Benim En sevdiğim parfüm fakat bayanlar için orta dereceli)
3- Dior Homme intense
4- Terre De Hermes ( Ben beğenmiyorum, ama nedense kadınlar markası nedir diye soruyorlar)
5- Polo Blue
Yazmış olduğum kokular bizzat denediğim, olumlu, olumsuz yorumlarını aldığım parfümlerdir, tabiki karşılaşılan insanlara ve onların tepkisine göre bu durum değişir ama benim sıralamamda en çekici parfümler böyle.