Sizce En Yakışıklı Ünlü yabancı Erkek

Sizce En Yakışıklı Yabancı Erkek

• Total voters
    259
ben Ricky i tek gecerım =) brad we george da sırada gelır ( ben de kendımı rıcky we brad karısımı olarak gorurum kı benzetırler =)

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin Marlon Brando bu arkadaşların hepsini sollar
yakışıklılık ve karizmada......
Ama yaşayanlar arasında kesinlikle Jonny depp derim.Johnny depp ile brad pitt'in 21 jump Street dizisinde beraber göründükleri bir sahne var youtube da aratırsanız muhakkak izleyin yani brad pitt gibi korkunç yakışıklı bir adam bile johnny'nin yanında sırıtıyor.

Ama yaşayanlar arasında kesinlikle Jonny depp derim.Johnny depp ile brad pitt'in 21 jump Street dizisinde beraber göründükleri bir sahne var youtube da aratırsanız muhakkak izleyin yani brad pitt gibi korkunç yakışıklı bir adam bile johnny'nin yanında sırıtıyor.

ılk defa benım de hosuma gıttı burda Jonny.normalde hıc begenmezdım.ya da genclıgını gormedım daha once.gencken daha ıyı bu herıf.brad de tam tersı o yaslarda cok komık.25 35 arası mukkemmel.ama suan brad 2 ye katlar 3 e boler jonny ı bence =)

biraz fazla abartiyorsun bence,ben cok begenmem jonny deep i ve inan brad pitt ondan daha iyi.ama favorimi sorarsan al pacino nun baba 2 filmindeki hali;karizmasiyla,giyimiyle 10 numaraydi ama sadece bu film deki hali icin soyluyorum.

hayir al pacino nun babasinin gençligi vardi, o rölüde robert de niro oynuyordu.benim kastettigim al pacino kariştirma.

hayir al pacino nun babasinin gençligi vardi, o rölüde robert de niro oynuyordu.benim kastettigim al pacino kariştirma.

=) al pacınoyla robert de niro yu karıstırıcak deılım mrk etme =))) fılmı karıstırdım heral.ben sadece 3. de al pacınoyu yaslı sanıodum.sımdı hatırladım 2 de de oyleydı..

brad pittin üstüne tanımam insan ya yakışıklı olur ya yetenekli olur ya iyi vücut yapmış olur ya karizmatik olur ama be kardeşim hepsi olur mu bi adamda ya uyuz oluyorum o herife :mad:

Aynen katılıyorum...Bence bu anket listesine babanın babası Marlon Brando da girmeliydi...Bakar mısınız :

Diğer aktörleri bence bayanlar yorumlasın...Benim bakış açımla karizma önemli olduğunda bu listeden Al Pacino'yu seçtim...;)

Eklentiler

• 039_28278~Marlon-Brando-Posters.jpg
    039_28278~Marlon-Brando-Posters.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 409
  • Marlon Brando.jpg
    Marlon Brando.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 379
=) al pacınoyla robert de niro yu karıstırıcak deılım mrk etme =))) fılmı karıstırdım heral.ben sadece 3. de al pacınoyu yaslı sanıodum.sımdı hatırladım 2 de de oyleydı..

hala karistirmak da israr ediyorsun,2. bolumde de gencti.sana soyle izah ediyim.
baba 1:marlon brando yasli,al pacino da onun oglu.bu bolumde marlon brando oluyor.

baba 2:al pacino genc ve yeni mafya babasi o oluyor(1. bolumun sonunda oluyor esas) ve bu bolumde marlon brando nun genclik halini de anlatiyor ve bu rolu de robert de niro canladiriyor ki ayrica orda robert de niro da genc.

baba 3:al pacino yasli, yaninda genc karakter olarak andy garcia var
ve mafya babaligina oynuyor.

Ankette Anthony Presciano yani bizim forumun simgesi BSN man olsaydı ona verirdim oyumu,o olmadığı için Troy'daki hali için Brad Pitt dedim.

Kobra takibinden tanıdııımız RENE STEİNKE aşığım bu adamaduhduh

Bide sölemezsem çatlarım Star Wars'un oyuncularından Hayden Chirstensen(Anakin Skywalker) süper...

Eklentiler

• 500418ik.jpg
    500418ik.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 491
  • 00001v.jpg
    00001v.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 516
Son düzenleyen: Moderatör:
hala karistirmak da israr ediyorsun,2. bolumde de gencti.sana soyle izah ediyim.
baba 1:marlon brando yasli,al pacino da onun oglu.bu bolumde marlon brando oluyor.

baba 2:al pacino genc ve yeni mafya babasi o oluyor(1. bolumun sonunda oluyor esas) ve bu bolumde marlon brando nun genclik halini de anlatiyor ve bu rolu de robert de niro canladiriyor ki ayrica orda robert de niro da genc.

baba 3:al pacino yasli, yaninda genc karakter olarak andy garcia var
ve mafya babaligina oynuyor.

galıba oyle oldu ama sen de sunu anla ben aktorlerı deıl serılerı karıstırdım =)
ok al pacıno 2. fılm de genc.ama ben de dıorum kı genclıgınde cok toy.olgun halı cok daha karızmatık..

Bende konuyu vücutçulara uyarlayayım, ama başlık açmaya gerek yok bence.
Aklıma gelenler:

Dennis Newman
Mike Mentzer
Frank Zane
Ahmet Enünlü
Samir Bannout
Steve Reeves
Reg Park

vücutçulara uyarlandığında Frank Mcgrath derim..

Back
Yukarı