apocalypse
Üye
ben şu an en..rgy e gidiyorum fena sayılmaz ama hoca dan pek memnun deilim,peki siz nereye gidiyorsunuz?
fırat 26 bu konuda aydınlatamaz çünkü neredeyse beleşe askeriyenin salonunda çalışıyor. 8) of of bulamadık şöyle beleş salon.saydam dedi:firat 26 bu konuda sizi en kisa zamanda aydinlatacaktir...![]()
ogüde öğrenciysen ogünün spor salonu eskişehirdeki çoğu spor salonundan güzel tavsiye ederim hem de ogü öğrencilerine 20 tlkonuyu yıllar sonra hortlatmış gibi olacam ama eski olduğu için ve başka sitelerde benzeri bi konuya rastlamadığım için cevap yazdım.
şu günlerde bildiğiniz en iyi hocaya ve en iyi salona sahip tabi ücretide aşırı olmayan veya şöyle diyim öğrenci bütçesine uygun en iyi salon nerede? cevaplarınız için şimdiden tşkler
ogüde öğrenciysen ogünün spor salonu eskişehirdeki çoğu spor salonundan güzel tavsiye ederim hem de ogü öğrencilerine 20 tlyok anadoludan veya lise öğrencisiysen o zaman fiyatı pahalıya geleceği için bi anlamı olmayacaktır tabi o zaman sablon çok güzel diyorlar fakat orası da bütçeni bayaaa aşar tahminimce
onun dışında bi ara sportif cluba gittim ama orası da hem mekan olarak dar hem de alet çeşitliliğin çok iyi olmadığını düşünüyorum şahsen.. ogüdeysen bekleriz
![]()
İyi bir salon arıyorsan 50 den aşağı bulamassın diye düşünüyorum 50 ye de bulman zor gibi bence. Sportif Club en son öğrenci üyelikleri aylık 70-80 TL gibi bişeydi diye hatırlıyorum. Esjim, Energym falan da var ama oraların fiyatı hakkında bi bilgim yok şuan. Sablonu zaten hiç sölemiyim, 6 aylık veya yıllık üye alınıyo diye biliyorum orada fiyatı da öğrenci insanı baya baya aşıyor..anadoludayım hocam ya. fiyatlar ne civarda dışarda bi bilgin varmı![]()
anadoludayım hocam ya. fiyatlar ne civarda dışarda bi bilgin varmı![]()
ben şu an en..rgy e gidiyorum fena sayılmaz ama hoca dan pek memnun deilim,peki siz nereye gidiyorsunuz?