MertBey96
Üye
Kahretmenin herhangi bir kârı yok, hataların üzerinde düşünüp kendine bir ders özeti çıkararak zarardan kâr bile çıkarabilirsin. Ben kilo vermeyi başarıya ulaştırana kadar 3-4 kere büyük yanlış yapıp başa sardım. Bunların hepsinden notlar ve dersler çıkarıp, "yapılması gerekenler" listesinin yanına birde "yapılmaması gerekenler" listesi ekledim. Yapılması gerekenide, yapılmaması gerekenide tecrübe etmiş olarak yoluma devam ediyorum. Hatalarım, yol haritamı çizmemde yardımcı oldu.
Artık yapmaman gerekenleride tecrübe etmiş ve daha emin adımlarla ilerleyecek biri olarak yarın yeni bir sayfa açabilirsin.
Teşekkür ederim cevabınız için 27.02.2019 dan itibaren tekrar başladım cumartesi-pazar geziye gideceğim için pazartesi başlıyorum bende başlayana kadar ilkten beslenmemi düzenledim pazarteside başlıcam inşallah şu an 95 kiloyum[DOUBLEPOST=1551290615][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim cevabınız için 27.02.2019 dan itibaren tekrar başladım cumartesi-pazar geziye gideceğim için pazartesi başlıyorum bende başlayana kadar ilkten beslenmemi düzenledim pazarteside başlıcam inşallah şu an 95 kiloyum
Bu arada size bir sorum var kahvaltımı zeytin - peynir - yumurta - lifalif ve yanında yeşil çay ile yapmayı düşünüyorum öğlen iş yerime salata götürücem öğleden sonraki ara öğündede kendime internetten 5 kilo hurma alıp günde 2 tane ara öğünümde yerim akşamlarıda çorba - tavuk iyi bir yemek varsa onu yerim diye düşünüyorum son olarak sabah 11 gibi antremandan sonra protein tozu ve akşamda yemekten sonra protein tozu kullanmam iyi olur mu ? Proteini yüksek tutmak amaçlı