Sizce Kas Yapmısmıyım . ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan .clor.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

.clor.

Üye
k-637478-tffyu.gif

k-637474-jhgb.gif

Arkdaslar Ben 15 yasındayım ve 2.5 aydır body calısıyorum daha cok evde calısıyorum .. Hafta sonu felan 1-2 sefer boye gıttım fazla calısmadım bu kaslarıda evde yptım dumbullarla 5 kilo 6 kılo felan var 3 adet aldım ... 2.5 ay calısıyodm halada calısıyorum sızden bıraz tavsiye alayım ddim .. Benim programım pc. kayıtlı resimler war ve.. Bodye gıttgımde bana bı program dah werdıler ben genellıkle pc dekileri uyguluyorum .. 15 yasıma gore sizce nasıl yhanii .? Karnımı kasmadıgım halde o sekli aldı .

Resimler. İnş. kücük cıkmamıştır .. Yormları beklıyorum .

Son düzenleme:
resimler kucuk cıkıyor sıldım cogunu bende anlamadım yazıcam hepsını sımdı o zman net bı cevp solersın .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:37 ----------

tmdır yorumlarını beklıorum .

daha yaşın küçük spora başladığın için için seni takdir ediyorum vücudun yağsız dur bakalım daha yolun başındasın ama başırılı bi arkadaşımız olcağına inanıyorum..unutma yağsız vücut avantajdır.kendini fazla kasmadan vücudunu hafif ağırlıklarla alıştır.forumda yeni başlayanlar için programlar var imkanlar dahalinde spor salonundan maksimum faydalan başarılar.

erken baslamakta fayda war .. Suanda yaşıma gore gine iyi bi kas yapım war . Ole dimi *? Zaten tatilde salonada baslıcm orda daha iyi geliştirirm.

bilmıorumm oleyse çalısıcak vaktım war o zaman . Kanatlarda felan hıc gelısme yokmu yha karını bos werdık

Back
Yukarı