sizce pro lardan en fazla kim steroid kullanıyor ?

beyler orda saydıgım adamlar çok aşırı kullanmasıyla koca göbekleriyle tanınan insanlar. tabiki herkez kullanıyor.

bence hiçbirinin birbirinden farkı yok kimin bünyesi en fazla steroidi kaldırıyosa o en fazala basandır bence eğer anatomileri izin verse adamlar sabah kahvaltısında bile steroid vurdururlar

hocam ben 1.5 yıldır v.g ile uğraşıyorum bunların ben sadece supplement kullanarak bu hale geldiklerini sanıyordum ama siz üstadlardan öğrenince çok şaşırdım gerçekten

Acaba prof. vg'ciler ne kadar sıklıkta kür yapıyorlar? Yılın belli zamanları yapıp dinleniyorlar mı ya da ölçü kaybetmemek için bazı zamanlarda yüksek doz bazı zamanlarda ise ufak dozlarda mı alıyorlar?

beyler kevin levrone unutmayın adamı bi sene gördüm olympia da,diğer sene yeniden izlediğimde levrone un kollar 3 4 cm ölçü almıştı rahat,arka kol devasallaşmıştı ama naptıysa olympia olamadı :)bu arada levrone bir idmanını izledim salonda 320 kilo bench girmişti ne kadar steroid kullansalar da bunlar boş adamlar değil yıllarını weren insanlar;)

Steroid dediklerinin de zaten etkisi var güçde. O yüzden şaşırmamak gerek.

arkadaşım o güç sadece steroidle olmuyor. kevin levrone dünyanın en güçlü vücutcuları arasındadır. bütün pro lar steroid kullanıyor ve bağzıları kevine özenip ağır kilolara girip sakatlanmışlardır. sana özenip sakatlandım. çok demişlerdir levrone ye.

arnold demişsin yaaa :çok steroid yapanlar büyük göbekli olur diye... bnm anlamadığım kevin lewrone we özellikle flex wheeler ın simetrisine baktığımda neredeyse 0 göbek ve dar bi bel görüyorum.jay ve ronnie mesela öle değiller. sence bu göbeğin steroidlerle mi ilgisi var yoksa genetik ya da kemik yapısından mı ?

göbek olayı büyüme hormonundan oluşuyor
yani vucutla beraber iç organlarında büyümesi

Back
Yukarı