Sizce Yeni Başlarken Ideal Kilo boy oranı nedir?

Başlamadan önce 180 olan bir kişi için ideal kilo?

• 70

Votes: 7 35,0%
  • 75

Votes: 5 25,0%
  • 80

Votes: 5 25,0%
  • 85

Votes: 3 15,0%

• Total voters
    20
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ilkerrr

Üye
Yeni başlayan birisinin yağlı mı zayıf mı yoksa normal mi olması avantajdır?
Kilo ile boy arasındaki sihirli rakam nedir? 180 boya göre bi anket yapsak nasıl olur?

Ben 1.80 boyundayım.Ve 61-62 kg iken spora başladım ve 1 yıla kalmadan çok iyi gelişmeler aldım.Bunda zayıflık ya da kilo önemli değil,öncelikle genetik,sonra beslenme-dinlenme ön planda.Çok çok zayıf insanlar birden gelişebiliyor,oldukça kalıplı insanlar yavaş gelişebiliyor,başlama kilosu o kadar etkilemez düşüncesindeyim :)

zfrskr e katılıyorum önemli olan genetik, buda genelde yağ kas oranını ortaya çıkarıyor abdominal obezit olanlar daha az avantajlıdır mesela bunun yanında birazda olsa atletik iri kemikli ama çok zayıf olsada iyi gelişip yağlanmadan hacim alanlarda avantajlı sayılıyor, veya buna mukabil çok iri birazda yağlı olmasına rağmen başlamadan önce hiçbir çalışma yapmamasına rağmen belirgin kas oranına sahip ve kuvvetli olanlarda avantajlıdır.

İyi de abi soru saçma.Adam 180 boyunu ve kilosunu nasıl seçicek ki?Body kilo boya bakmaz.İnsan istediği neyse ona ulaşmaya çalışır.

İyi de abi soru saçma.Adam 180 boyunu ve kilosunu nasıl seçicek ki?Body kilo boya bakmaz.İnsan istediği neyse ona ulaşmaya çalışır.

Arkadas galiba odye baslamadan once ya kilo wericek yada alıcak onun ıcın acmıs glb anketithums:

bence kilodan ziyade olabildiğince az yağlı bir vücut ve üçgen bir kemik çatısı önemlidir. kilo iner, çıkar, bodycinin tartıdan ziyade aynayla işi olmalı diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı