Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kendi çıkardıgım programı sizlerin bilginize sunmak istiyorum siteden derleyip topladıgım bi program isimlerde yanlışlık olabilir k.bakmayın bu prgramda amacım zayıflamak yani hff aglıklarda çalışıcam
boy 1.69
kilo 75
yaş 17
ilkolarak ne zamandır body yaptığınızı yazmamışsınız..ve daha önce adaptasyon programı mı uyguladınız yoksa split tarzında bu şekilde bir program uyguluyor muydunuz?
bundan 1 sene önce 1 ay falan body yapmıştm zaten kasa meraklıyım ama fzlası deil 3 aydır da salona gidiorum hoca karışık bi program vermişti her gn her bölge çalışıodum baktm ki olck gibi deil salonda yeternce alet mevcut dgl vede zamanım yetmio bende evde boş oldgm zamanlara sıgdırıcam bu programı eger uygun blrsanız amatörce hazırladım çnkü
program fena diil de küçük kas gruplarına 3 hareket girmen daha ii olr...bn 6-7 aydır çalışıorum hala küçük kaslara 3 hareket giriom....Acaba bnmde küçük kaslara 4 hareket girme zamanm geldimi die düşünüorum.ama aşırı çalşma olur die korkuorm.hocalarım bununda bi cevabını verirlerse blade 2 arkadaşımızda yararlanır bende.saygılar..
bunlar kaç set olcak onu yazmamışsın ama bnm tavsiyem şu yönde olcak göğüs gününe ön kolu al arka kolu değil çünkü; göğüs çalışırken bench press inc. bench press gibi hareketlerde itici kas grubu triceps(arka kol) zaten yoruluo ve arkasından 4tane arka kol hareketin var(ki bana göre o kadarda büyük bi kas grubu diil 4 hareketle vurulcak kadar) yorgun olan kasta yani arka kolda göğüslerden sonra verimli setler çıkaramayabilirsin bu bnm düşüncem tabii.
Bir diğer eleştirceğim nokta ise programında sırt-kanat hareketi hiç göremedim bilek bile var ama sırt-kanat yokolsa iyi olurdu bence tabi senin tercihin.
Ve son olarakta küçük kas gruplarına çok fazla hareketle vurmanın gelişmenle ters etkisi olabilceğini düşünüorum saygılar
ya sırt kanat falan koymadım sıgdıramadım açıkcası bacak macak çalışmıyorum kas falan olur sa die o zaman bazılarını çıkartim küçük kas gruplarını madem fazla çalıştırma diosunuz onlar yerine sıt kanat falan sıgdırim setlerde 20*4 hff agrlık tabiki
bilek
---------
1-palms up barbell curl
2-palms up dambbell curl
3-reverse barbell curl
karın
-------------------
air bike
reverse cruch
tavsiyelerinizde göze alarak böle bi sonuç elde ettim ? yorumlarınızı bekliyorum amacım zayıflamak demiştim zaten çok set hh agırlık böle bişi çıktı ortaya ? en son haraket bitiminde son olarak bi 20 dkk veya 10 dkk duruma gre kardio yapmayı planlıorum
belki şaçma bi soru olabilir ama harfiyen yerine getrdgm zaman bu programı ne kadar zamanda bişeyler elde etmiş olurum besinlerdende kısıcaz taby
he bişey daha yazmayı unuttum pardon bu haraketlerden boyun gelişimine engel olan bi haraket varsa lütfen belirtin çok önemkli boy meselesi zaten cüce gibiyim şimdiden teşekkürler herkeze
peki... cvplar için çok saolun. en ykn zmnda resim eklicem ama kafama takılan konu şu hff agırlık çok set dioruz ama agırlık hff derken ne kadar hff boş bar la çalışmakta sanmıorum enki etceni :sedermi boş barlamı çlışim yoksa bi 3 veya 5 kiloyla çalışsam daha mı ii olur ?