Sizce ? ( Yorumlarınız değerlidir :) )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prsnc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prsnc

Üye
Sabah kalkar kalkmaz optimum whey
Spordan önce mass gainer-kreatin(2,5 gr)
Spordan sonra mass gainer-kreatin(2,5 gr) top 5 gr. alınması gereken kreatini bu şekilde tamamlamayı düşünüyorum.
Gece yatarken optimum kazein

mass gainer olarak optimum serious-mass düşündüm iyi hacim için.
kreatin olarakta monohidratlı %100 pure bir ürün düşünüyorum.

sizin fikirleriniz nelerdir?

şimdiden teşekkürler :)

dipnot: önceki konuyu yanlış yerde açmışım bunun için yetkili kişilerden özür diliyorum, uğraştırdığım için :D

merhaba , suplementler tamamlayıcı olarak kullanılır. yani amaca göre , fizik kondisyonun şimdiki durumuna bakılarak yapılan beslenme planına ek olarak bunları kullanabilirsin. antreman , beslenme , dinlenme ve suplement takviyesi amacın çerçevesinde hepsi bir bütündür.boy ,kilo ve antreman geçmişi ve rutinini, beslenme düzenini ve amacını bilmeden yorum yapamayız.

spor öncesi derken kaç dakika önce içeceksin gainerını ? ayrıca gainerlar idman sırasında içilirse daha verimlı olur

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı