afiyet olsun başkan o zaman sanaBu saçma sapan gereksiz sporla uzaktan yakında alaksı olmayan yorumları gördükten sonra yourumum şu;
Ciğerr Kardeşler'de yenir
Kardeşler Ciğer. Ciğerde öncü![]()
![]()
Atalarimiz osmanli devletinden falan dusun,yeniceri olmak yerine gymlere mi gidiyolardi? Bu sporuda turkler bulmadi ozaman? Senin 90 yasindaki deden atan saydigin hani sonucta.. vucutcumuydu? Gereksiz konusma bence herkes istedigini yapmakta serbesttirO vucudun bende olup olmadıgını nerden biliyorsun ? belki daha iyisi belki daha kötüsü beni reel'de gördünmü ?
Dedigin gibi isteyen istedigini yapar bizene bundan ben kendi fikrimi paylaştım bu seni neden alakadar ediyor ?
ben adama zayıf yada kötü vucudu var demedim sadece kulagındanki küpesinden ve giydigi kıyafetler erkek adama ters dedim
ne yani yakışıyor diye bikini mi giyip cıkalım dişarı ? [DOUBLEPOST=1413298549][/DOUBLEPOST]
atalarımız saçlarına fön cekip wax sürüyordu demi benim ileri zekalı kardeşim
Atalarimiz osmanli devletinden falan dusun,yeniceri olmak yerine gymlere mi gidiyolardi? Bu sporuda turkler bulmadi ozaman? Senin 90 yasindaki deden atan saydigin hani sonucta.. vucutcumuydu? Gereksiz konusma bence herkes istedigini yapmakta serbesttir![]()
Ohhoovv çok sert. Helal.Karşı çıktığın akıma kapılmış gidiyorsun gelmiş burada esip gürlüyorsun. Sana kendi kullanıcı ismini hatırlatıp kendi haline bırakıyorum errrrkek adamsınya.