Sizce Zyzz estetik ameliyatı

Zyzz estetik yaptır mışmıdır?

• Total voters
    11
Bu saçma sapan gereksiz sporla uzaktan yakında alaksı olmayan yorumları gördükten sonra yourumum şu;
Ciğerr Kardeşler'de yenir :p
Kardeşler Ciğer. Ciğerde öncü :D:D :D

Bu saçma sapan gereksiz sporla uzaktan yakında alaksı olmayan yorumları gördükten sonra yourumum şu;
Ciğerr Kardeşler'de yenir :p
Kardeşler Ciğer. Ciğerde öncü :D:D :D
afiyet olsun başkan o zaman sana :D :D

Konunun hem açılışı hem de karşı çıkılışı yeterince saçmaydı, doğru dürüst muhabbet de dönmedi zaten. 20. yüzyıl başı Osmanlı askerlerinin giyimi konusunda Alman ordusundan etkilenilmişti ve üniformaların dizaynları Almanlara yaptırılmıştı. Batı etkisinden kurtulmak için tek bir yol vardır o da batıdan üstün bir medeniyet kurmaktır. Bu ancak bilimle, sanatla, özgür düşünceyle olur, geçmişe saplanmakla değil. Zyzz de gayet ibiş bir tiptir, o konuya katılmakla birlikte herkesin de ibişe dönme özgürlüğüne saygı duyuyorum. Zyzz hayranı arkadaşlara da elemanın fiziğini değil, yeni bir dil yaratıp kendi kelimelerini kullanabilmesini sağlayan özgüvenini örnek almalarını öneririm. O özgüven olduktan sonra dış görüntünüz nasıl olursa olsun benzer etkiyi yaratırsınız. Haydi hayırlı tıraşlar.

O vucudun bende olup olmadıgını nerden biliyorsun ? belki daha iyisi belki daha kötüsü beni reel'de gördünmü ?
Dedigin gibi isteyen istedigini yapar bizene bundan ben kendi fikrimi paylaştım bu seni neden alakadar ediyor ?
ben adama zayıf yada kötü vucudu var demedim sadece kulagındanki küpesinden ve giydigi kıyafetler erkek adama ters dedim
ne yani yakışıyor diye bikini mi giyip cıkalım dişarı ?
[DOUBLEPOST=1413298549][/DOUBLEPOST]
atalarımız saçlarına fön cekip wax sürüyordu demi benim ileri zekalı kardeşim
Atalarimiz osmanli devletinden falan dusun,yeniceri olmak yerine gymlere mi gidiyolardi? Bu sporuda turkler bulmadi ozaman? Senin 90 yasindaki deden atan saydigin hani sonucta.. vucutcumuydu? Gereksiz konusma bence herkes istedigini yapmakta serbesttir :)

Atalarimiz osmanli devletinden falan dusun,yeniceri olmak yerine gymlere mi gidiyolardi? Bu sporuda turkler bulmadi ozaman? Senin 90 yasindaki deden atan saydigin hani sonucta.. vucutcumuydu? Gereksiz konusma bence herkes istedigini yapmakta serbesttir :)

Para denilen illetide türkler bulmadı sende para kulanma o zaman sporu ben sağlık için yapıyorum özendigim için degil eğer sen özendigin için yapıorsan bırakabilrisin.
ben sadece o adamın giyim tarzını sevmiyorum diyorum sanane ki bundan ? dedigin gibi herkez istedigini yapmakta özgür bu benim secimim sanane ki ? ben sevmiyorum onu giyiniş tarzıdan dolayı

Karşı çıktığın akıma kapılmış gidiyorsun gelmiş burada esip gürlüyorsun. Sana kendi kullanıcı ismini hatırlatıp kendi haline bırakıyorum errrrkek adamsınya.

Back
Yukarı