Freedommm
Üye
Merhaba arkadaşlar benim amacım kesinlikle iri değil atletik vücuda sahip olmak yani örnek olarak bu resimdeki gibi diyebilirim (http://i4.ytimg.com/vi/sApB6ydrPQ8/hqdefault.jpg) hocamla konuştum benim için ideal program buymuş bende harfiyen uymaya başladım ama program hakkında sizinde görüşlerinizi öğrenmek istedim sizcede bu program beni sonuca götürebilir mi?
Not=Her programı 4*12 olarak yapıyorum.
Antrenman Programım;
1.Gün
Göğüs(PUSH-UP, BENCH PRESS, DECLINE BENCH DUMBBELL FLYING, PARALEL BAR DIPS)
Sırt(ARM BENT OVER ROW - DUMBBELL, STANDİNG BENT OVER ROW - BARBELL)
2.Gün
Dinlenme
3.Gün
Kol(BARBELL CURL, HAMMER CURL, DUMBBELL CONCENTRATION CURL, DUMBBELL TRICEPS REAR RAISE)
Omuz(DUMBBELL SIDE LATERAL RAISE, DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE, SEATED DUMBBELL PRESS)
4.Gün
Dinlenme
5.gün
Karın
Bacak(Dumbell sumo deadlliftf, Dumbell lunges, Stiff Legged deadlifts, Calf)
6.Dinlenme
ve daha sonra tekrar başa dönüyorum
-Ama bunun yanında bana MultiPower Amino Whey Tabs 300 tablet verdi her antrenman sonrası yeterli miktarda sıvıyla 5 adet içiyorum.
-Elimden geldiği kadar yağlı şekerli ürünlerden uzak duruyorum yani beslenmeme dikkat ediyorum.
-Düzenli uyuyorum akşam 01:00 sabah 09:30
-Bunun yanında düzenli olarak kardiyo yaparım örnek=yürüyüş, yüzme, koşu vs.
bu arada ben 190 boyunda 83 kiloyum umarım bilgilerinizi benimle paylaşırsınız ilginize teşekkürler...
Not=Her programı 4*12 olarak yapıyorum.
Antrenman Programım;
1.Gün
Göğüs(PUSH-UP, BENCH PRESS, DECLINE BENCH DUMBBELL FLYING, PARALEL BAR DIPS)
Sırt(ARM BENT OVER ROW - DUMBBELL, STANDİNG BENT OVER ROW - BARBELL)
2.Gün
Dinlenme
3.Gün
Kol(BARBELL CURL, HAMMER CURL, DUMBBELL CONCENTRATION CURL, DUMBBELL TRICEPS REAR RAISE)
Omuz(DUMBBELL SIDE LATERAL RAISE, DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE, SEATED DUMBBELL PRESS)
4.Gün
Dinlenme
5.gün
Karın
Bacak(Dumbell sumo deadlliftf, Dumbell lunges, Stiff Legged deadlifts, Calf)
6.Dinlenme
ve daha sonra tekrar başa dönüyorum
-Ama bunun yanında bana MultiPower Amino Whey Tabs 300 tablet verdi her antrenman sonrası yeterli miktarda sıvıyla 5 adet içiyorum.
-Elimden geldiği kadar yağlı şekerli ürünlerden uzak duruyorum yani beslenmeme dikkat ediyorum.
-Düzenli uyuyorum akşam 01:00 sabah 09:30
-Bunun yanında düzenli olarak kardiyo yaparım örnek=yürüyüş, yüzme, koşu vs.
bu arada ben 190 boyunda 83 kiloyum umarım bilgilerinizi benimle paylaşırsınız ilginize teşekkürler...