hülaguhan44
Üye
Ben 42 yaşında bekarım ana babayla kalıyorum bacaklar kollar ince iş yerinde çöpcü gibi giyiniyoruz ama iş değiştirmem lazım gideceğim eyrde takım elbise giyilecek şartlar imkanlar çok daha iyi bacaklarımı kollarımı biraz kalınlaştırmak gömlek giyebilmek iş ile ev arasında mekik dokumanın haricinde biraz sosyal aktif olmak için dün akşam yıllık 1000 tl ye spor salonuna yazıldım hem gücüm kuvvetimde yerine gelir birazcık ve masabaşından hiç kalkmayan bir muhasebeci olarak bu yola girdim ama gelin görün ki akşam evde bizimkiler tarafından hakarete uğredım ne 1000 tl si sende akıl yok mu ne işin var bizim arkadaşların çocukları gidip bıraktı sende bırakırsın yarım kalır delimisin diye moralimi sıfırın altına indirdiler zaten ortaokul yıllarındada karşı çıktılar spora sen zayıfsız zaten iyice zayıflarsın dediler spora gidenler hayvan gibi oldu ben ise 35 yaşına kadar 55 kg kemik torbası şimdi biraz kilo aldım 70 oldum amacım biraz kaslı yapılı 80 olmak azimliyim ama bugün iptal ettir üyeliğini diye çort sert itirazlarla karşı karşıyayım sizin aileniz size destek mi veriyor kösteek mi oluyor acaba ne iştah kaldı ne afiyet bende