Sizin Fikriniz

bayx01

Üye
YPVy1A.jpg

aqgv47.jpg

LOR PEYNİRİ 500G LIK 3,4 TL FELAN OLMASI LAZIM
8nXOGA.jpg

DXG1LZ.jpg

BUDA Bana çok şekerli geldi yiyemedim sizlerin bu ürünler hakkındaki fikrini alabilirmiyim

Orada Lor Peyniri Hakkında Yazı Ve Yorum Göremedım ? Markası Kullanan Kişinin Söylediği Sözler...Funny Fitness Club (17 g lif) Yazısını Kopy Etmişsin Peki Benim Paylaştığım Şeyde Lif14,78 Yazıyor Araştırmak İçin Formu Gezmene Gerek Yok Sadece Baksaydın Kardeşim...Her Açılan Konuya Aha Bak Bu Burda VAR AZ Araştır Az bilmem Ney YaP Diyeceğine Bir Bak Ustam Bu Adam Ney Yazmış Neler Yazmış Yardımcı OLabilirmiyim Diye Gerçi Haklısın Forumda Bunlarda Yazıyordur Az Araştıralım....

Bu tür kahvaltılık gevreklerde hem kimyasallar oluyor hemde glikoz şurubu var. Çoğu sporcu gibi sanada yulaf öneririm. Lora gelirsek tuzsuz olduğu ve yağı çok fazla olmadığı sürece sorun yok.Markalı almakta fayda var,açıkta satılanların değerleri belli değil.

Yulaf Öneririm Demişsin Teşekkür Ederim Fikrin İçin Mesela Şu Markanın Şu Ürünü Yada Şunu Y ersen Daha İyi Diyeceğin Birebir İsmini Vereceğin Bir Ürün Varmıdır KaRDEŞİM

Yulaf Öneririm Demişsin Teşekkür Ederim Fikrin İçin Mesela Şu Markanın Şu Ürünü Yada Şunu Y ersen Daha İyi Diyeceğin Birebir İsmini Vereceğin Bir Ürün Varmıdır KaRDEŞİM

Forumda yulaf kullananlarin %90'ı eti lifalif marka yulaf kullaniyor.buyuk marketlerde mevcut. Lor olarakta bimdeki kaanlar veya kaanbey olmasi lazim,o loru kullaniyorlar.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tamam Kardeşim Teşekkür Ederim Tavsiyen İçin..Lifalife Bakmışrım Bulamamıştım Ama Yarın Olmazsa Dağıtıcının Telini Alıp Kimin Aldıgına Öğrenip Ondan Temin Edeyim ...

Back
Yukarı