Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sporu yapmadan önce herkes derdi biraz ekmek ye, sende kemik erimesi var çok ufak gösteriyorsun falan filan.Ben şuna inandım zayıf olan herkes ezilir tam anlamıyla olmasada insanlar alttan altta sizi kullanmaya çalışır.Buna bir dur demenin vakti gelmişti.Fobilerimi yenip spora yazıldım 3ay olarak fakat öyle bilinçsiz çalıştım ki yardım eden kimsemde olmadı.3ay boşuna çalıştım haftada 7gün spor ve etli sütlü beslenmede yok sonra üniye başladım ordada devam ettim bilgim arttıkça vücudumda güçlenmeye başladı hata yaptıkta tecrübelendim.Çok yavaş kilo aldım ama pes etmedim.Bana yapamassın diyen adamlar şaşırmaya başladı.Ben 62 kiloyken 66kiloluk arkadaş ne yani sen bu kadar fazla yiyince birşey olucağınımı sanıyorsun ver 500 600tl en kaliteli tozları al diyordu fakat şimdio hala 66 kilo ben 72 kiloyum.Kendime yakın olanların kilosunu hedefleriyordum hep.Spor salondaki hocama müşteriler hep diyormuş.''Bunu salona almayın birşey olur başına kalır'' fakat bunu bana başta söylememiş moralim bozulmasın diye zamanla buralara kadar geldik inşallah daha da iyi oluruz.Bu arada omuzlar çok berbat arkadaşlar 21kg almama rağmen hala bir fark göremiyorum fazla son 6-7 aydır 6-7kg anca aldım.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Benim gibi zor kilo alanlar için ilham olur umarım.Hedef 84 sonra definasyn.ilk foto spora başlamadan önce daha sonrakiler 3-4 aylik aralarla çekilmiştir
Hocam aldığın kilo gayet iyi, omuz gelişimi oldukça zor kendimde farkettim.
Benimde yaklaşık 1 yıl oldu belki de en az gelişen bölgem omuzlar ve calflardır.
Omuz programını değiştir sürekli gözlemle ben full bodye geçtiğimde baya gelişim olmuştu.
Son 5 aydir ilk 2.5 ay 5x5 yaptim sonraki 1ay sinavlar yuzunden biraktim sonrai 1ay ise 5x5i vitirdim kiloyu en cok bacak popodan aldim ust bolgemde biraz gelisti guclendi fotolarda isiktan belli olmuyordur.simdi yeni ful bodye gectim bacak 1 hareket sirt omuz gogus 2hareket ekledim bir 3 ayda bunu deniyeyim bakalim sonuc ne olacak protein miktstinida artiracagim.yani 5x5 yaptigim surece tahminim hareket azligindan dolayi yediklerimin birazi yaglandirdi beni.bir 3 ayda full body deniyeim bakalim ne olacak guncellerim konuyu zamani gelince
bence genetik diyip geçmeyin.postürünüzün düzgün olduğundan emin misiniz bu sporda genellikle ne kadar düzgün postür o kadar sonuç demektir esnetmelere de zaman ayırdınız mı.ayrıca olabildiğince makroları tutturup 12den önce uyuyup 8 saat düzenli uykunuzu uyudunuz mu bunlar da çok çok önemli.ayrıca zaten spora ara verince malesef kayıplar hızlı yaşanabiliyor bırakınca kas kaybederken yağlanma süreci çok hızlı oluyor.yani süreklilik de çok önemli.eğer hepsini tam yaptığınızdan eminseniz kasların şekli(başlangıç bitiş noktaları vsnin oluşturduğu görüntü) konusunda genetikten bahsedersiniz ama genetiğinizin nasıl olduğu gözükmüyor ki.bence siz çok yağlanmışsınız.bir miktar kas kütleniz olduğu belli ama kastan çok yağ aldığınız için var olan bir miktar kas da belli olmuyor.kendinize haksızlık etmeden önce bidaha düşünün derim iyi çalışmalar
Belde postur bozuklugu var biraz popo geride gobek onde.esnetmeleri her zaman yapamiyorum.yaglanmaktanda korkmuyorum suan 83 84e kadar cikip sonra define olmaya calisicagim