Otkakönmişkılıç
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Burada açtığım 2.konu bu.Önceden tek parçalı program uyguluyordum,link ve detaylı bilgi https://www.bodyforumtr.com/vbforum/program-m-hakk-nda-5-t23165.html
Aynı salonda farklı bir hoca ile konuştum.Salonda zaten 4-5 tane hoca var.(ODTÜ Spor Salonu)
Bana 5 ayını bitirmiş birinin tek parça program uygulamasının saçmalık olduğunu söyledi.
Parçalı program yap dedi.Kafayı yiyeceğim az kaldı.Hangi hocayla konuşsam farklı şeyelr söylüyor.
Neyse,forum ahalisinin bir kaç konuda görüşlerini almak isterim.
1-İncline bench press+incline dumbbell bench press(ya da fly)+bench press mi
yoksa bench press+dumbbell bench press(ya da fly)+incline bench press mi
Hangisini uygulamalıyım?
2-Triceps ve bicepsler için 3 hareket mi,4 hareket mi yeterlidir.
1.gün:göğüs+biceps
2.gün:sırt+kanat+triceps
3.gün: Omuz+bacak şeklinde çalışacağım.Pzt,çarşamba ve cuma günleri çalışırım %99.
3-3.gün için omuz programına ihtiyacım var.
Ya da kısaca,bu işte kendine güvenen birinden bir program rica etsem,çok mu şey istemiş olurum?
Salon hocası bana program isteme fırsatı vermeden ''Özel salonlarda müşteri çok para veriyor,ilgileniliyor,ama burada öyle bir durum yok,ben enayi miyim bunca yıllık tecrübelerimi karşılıksız başkasına vereyim.Öteki hoca da fazla uğraşmamak için tek parça program yazmıştır'' dedi.Dumur olup kaldım öyle.
Teşekkür ederim.
Aynı salonda farklı bir hoca ile konuştum.Salonda zaten 4-5 tane hoca var.(ODTÜ Spor Salonu)
Bana 5 ayını bitirmiş birinin tek parça program uygulamasının saçmalık olduğunu söyledi.
Parçalı program yap dedi.Kafayı yiyeceğim az kaldı.Hangi hocayla konuşsam farklı şeyelr söylüyor.
Neyse,forum ahalisinin bir kaç konuda görüşlerini almak isterim.
1-İncline bench press+incline dumbbell bench press(ya da fly)+bench press mi
yoksa bench press+dumbbell bench press(ya da fly)+incline bench press mi
Hangisini uygulamalıyım?
2-Triceps ve bicepsler için 3 hareket mi,4 hareket mi yeterlidir.
1.gün:göğüs+biceps
2.gün:sırt+kanat+triceps
3.gün: Omuz+bacak şeklinde çalışacağım.Pzt,çarşamba ve cuma günleri çalışırım %99.
3-3.gün için omuz programına ihtiyacım var.
Ya da kısaca,bu işte kendine güvenen birinden bir program rica etsem,çok mu şey istemiş olurum?

Salon hocası bana program isteme fırsatı vermeden ''Özel salonlarda müşteri çok para veriyor,ilgileniliyor,ama burada öyle bir durum yok,ben enayi miyim bunca yıllık tecrübelerimi karşılıksız başkasına vereyim.Öteki hoca da fazla uğraşmamak için tek parça program yazmıştır'' dedi.Dumur olup kaldım öyle.
Teşekkür ederim.
Son düzenleme: