skinny fat - deri sarkmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
OZ3q95.jpg

VLgVar.jpg

OZ3qLD.jpg

1.85 boyundayim kilom 80 10 kilo verdim deride sarkmalar olustu 2 aydir diyetteyim tuz seker un yemedim llw carbla besleniyorum salonda calisiyorum 3 aydir hergunde interval cardio yapiyorum ama 2 aydir su gobek gitmedi ne tavsiye edersiniz antrenmab sonrasi en ustteki 2 pack gozukuyo ama alti full yag

benim de aynı o şekilde. ağırlık antrenmanlarına başladığımdan beri bir sıkılaşma olduğunu hissediyorum. karın hareketlerini çalışırken ağırlık kullanarak yap. uzun süredir hep aynı şekildeyse o bölgeyi iyi çalıştıramıyor olabilirsin. çünkü deri sarktığı için kilo vermek yerine orayı kas ile doldurmalısın. kas yaptıkça o bölgedeki deri daha toplu duruyor.

sarkmalar zaman ile gider bir kaç hafta suyu azaltmanı öneririm karın kaslarını çalıştıracak egzersizlere odaklan cünkü o bölgedeki deri ancak bu şekilde gerginleştirebilirsin

sarkmalar zaman ile gider bir kaç hafta suyu azaltmanı öneririm karın kaslarını çalıştıracak egzersizlere odaklan cünkü o bölgedeki deri ancak bu şekilde gerginleştirebilirsin
suyu azaltmak daha fazla su toplamasına neden olur. tam tersine daha fazla su içmesi gerekir ki vücut ekstra su toplamak zorunda hissetmesin.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı