Selam, göbek bölgesindeki yağları eritmek istiyorum bunu yaparken az birazda kas yapmak istiyorum. Lakin hangi programı yapmam gerektiğini bilmiyorum. 2 aydır spora gidiyorum. İlk zamana göre az biraz değişiklik oldu vucut toparladı gibi. Kol, omuz ve göğüsüm ilk zamana göre gerçekten daha iyi. Ama bence yinede yavaş gelişti çünkü zayıftım daha hızlı bir gelişme bekliyordum. Göbek bölgemde ise hala yağ tabakası mevcut.
Bunun dışında spor salonunda verilen programa içim sinmedi çünkü hoca 3 gün ard arda gelip 1 gün ara vereceksin dedi.ve genelde setler 3x10 veya 4x12 şeklinde.
Sporda verilen program şöyle:
1.gün: göğüs - biceps- karın
2.gün: omuz -triceps -karın
3 gün: sırt -bacak- karın
Şimdi ben yeni bir program bakıyorum sizce ne yapmalıyım. Jason Blaha'nın ice cream 5x5 i güzel gibi gözüktü. Sizce onu denemelimiyim yoksa önerebileceğiniz daha iyi bir şey var mı?
Not: resimdeki adamın göbeği benziyor benim göbeğe
Bunun dışında spor salonunda verilen programa içim sinmedi çünkü hoca 3 gün ard arda gelip 1 gün ara vereceksin dedi.ve genelde setler 3x10 veya 4x12 şeklinde.
Sporda verilen program şöyle:
1.gün: göğüs - biceps- karın
2.gün: omuz -triceps -karın
3 gün: sırt -bacak- karın
Şimdi ben yeni bir program bakıyorum sizce ne yapmalıyım. Jason Blaha'nın ice cream 5x5 i güzel gibi gözüktü. Sizce onu denemelimiyim yoksa önerebileceğiniz daha iyi bir şey var mı?
Not: resimdeki adamın göbeği benziyor benim göbeğe