Skinnyfat,yardım gerekiyor

Merhaba arkadaşlar,vgye başladım 2. haftaya yeni girdim ve vücudum hakkına bi şeyler öğrendim ''skinnyfat'' denilen bi vücudum var ve kafamı karıştıran bi soru var

önce kardiyo yapıp tamamen erimeli mi yoksa pilav makarna gibi herşeyi yiyip ağırlık kaldırmak mı mantıklı,beslenme konusunda da bir bilgim yok yardımcı olursanz sevinirim

Erimeye kalkarsan kas olmadığı için çok zor yağ yakarsın kalorileri çok indirmen gerekir halsizlikle baş etmen gerekir. Görmezden gel yağlarını, kilo lmaya bak kontrollü bi şekilde

Erimeye kalkarsan kas olmadığı için çok zor yağ yakarsın kalorileri çok indirmen gerekir halsizlikle baş etmen gerekir. Görmezden gel yağlarını, kilo lmaya bak kontrollü bi şekilde
biraz daha dolandım internette bütün vücudu tek antremanda çalıştıran hareketler yağ yakımında yardımcı olabiliyormuş bunun hakkında bilginiz var mı ? yoksa bölgesel mi yapılmalı

baktım internetten skinny fat dediğin omuz dar. göğüslerde yağ birikmiş gibi ama buna rağmen kaburgaların görünüyo, üst karın zayıf fakat alt karın ve yanlar çıkmış gibi bişey mi acaba.

baktım internetten skinny fat dediğin omuz dar. göğüslerde yağ birikmiş gibi ama buna rağmen kaburgaların görünüyo, üst karın zayıf fakat alt karın ve yanlar çıkmış gibi bişey mi acaba.[/QUOTE

Omuz geniş,eskiden yüzücüydüm göğüslerde yağ az ama alt göbekte ciddi oranda yağlanma var abartmıyorun t shirt giyerken alt göbek hep belli ediyor kendini

Back
Yukarı