Sedat Demircan
Üye
Merhabalar. Sizlerden bilgi almak istediğim birkaç konu var. Öncelikli olarak göğüs ve karın bölgemde yağlanma ve vücudun geri kalan kısmında cılızlık yaşayan biriyim bacaklarım ve kollarım ince. Skiny Fat olarak tabir ediliyormuş. Daha önce spora çok gittim ama bir ilerleme kaydedemedikçe bıraktım. 171 boy 65.5- 66.5 arası değişen bir kilom var. Ölçülerime göre yağ oranımı hesapladığımda ( internette ki hesaplama programlarından) yüzde 17 lik bir oran çıkıyor. yanlış hesaplama olduğunu varsayarak yüzde 20 diyelim. Bu oranın çok yüksek olmadığını ve kilo alınması gerektiğini söyleyen videolar izledim. Sonuç olarak sorularım şunlar.
1-Skiny fat bir birey kilo mu almalı kilo mu vermeli? ( tamamen kurtul iyice zayıfla sonra temiz al mı yoksa kiloyu sağlıklı al yağlarını yakmaya çalış mı )
2-Skiny fat bir birey iiçin yukardaki sorumdan yola çıkarak nasıl bir beslenme öneriyorsunuz?
3-günlük yağ alım miktarımı nasıl hesaplauabilirim?
4- Beslenme programı önerebilir misniz? Elinizde program varsa gönderebilir misniz?
bonus: Lean bulk öneren koçlar var. Lean bulk tam olarak nedir? Yağ kaybederken kilo kazanmak mı kaba tabirle
1-Skiny fat bir birey kilo mu almalı kilo mu vermeli? ( tamamen kurtul iyice zayıfla sonra temiz al mı yoksa kiloyu sağlıklı al yağlarını yakmaya çalış mı )
2-Skiny fat bir birey iiçin yukardaki sorumdan yola çıkarak nasıl bir beslenme öneriyorsunuz?
3-günlük yağ alım miktarımı nasıl hesaplauabilirim?
4- Beslenme programı önerebilir misniz? Elinizde program varsa gönderebilir misniz?
bonus: Lean bulk öneren koçlar var. Lean bulk tam olarak nedir? Yağ kaybederken kilo kazanmak mı kaba tabirle