burak demirel
Üye
merhaba arkadaşlar sağ tarafımda skolyoz mevcut,yüzmeye başladım,serbest stil yüzüyorum,sırt üstü yüzmenin faydalı olduğunu söylediler,fakat ben sırtüstü yüzemiyorum,serbest stil yüzsem faydası olur mu?
Skolyozun düzelme ihtimali benim derecelerde imkansız. Unutma serbest stilde kulacı her ileri atışında vücudunu öne doğru ittir, suda süzülmeye çalış. Tabii kolunuda maksimum derecede öne doğru ittirmeye çalış.yardımcı olduğun için teşekkür ederim,sırtüstü yüzmeyi becerebileceğimi sanmıyorum,serbest stilinde yararı olacağını söylüyorlar,umarım skolyozun düzelir.mücadeleden vazgeçme![]()
Yüzme için belediyelerin spor tesislerini tercih ediyorsan oradaki görevlilerden teknik öğretmelerini rica et. Düzgün teknik ile yüzmek daha çok fayda sağlar.tekniğim iyi değil zaten,normal yüzüyorum ama rahatladığımı hissediyorum![]()
Beceremiyorum diye bir şey yok. Bir kaç haftalık kısa bir eğitim olur. Emin ol bu eğitim etrafta yüzmeyi bilenler tarafından atılacak komik bakışlardan iyidirHaklısında beceremiyorum işte, böylede güzel![]()