gkhngs dedi:daffy hocam gerçekten mükemmel olmuş....Valla netde gördüğüm en açıklamalı programı yapmışsın...
1-2 ay sonra bende senden bu tarz bir program istiyecem...
Kausal dedi:Çok thx bi de ben günde 5000 kalorilik beslenme programı uyguluyorum.İi demi kilom 65 boyum 1.82.
1 sorum dha var.Şimdi benim programda sehpada tek tek dumble lar ile rowing vardı yandan dumble çekme.O hareket neden yok programda?
(bu arada bugün 1. günün programını uyguladım :evil: )
Kausal dedi:Tamam.Daffy bu arada senin resimler çıkmamış kendi resimlerim topicinde?Resim koysana ?
Kausal dedi:Bişiy daha takıldı aklıma her sette kg yu arttırmalımıyım mesela 8-8-6-6 da? örnek verebilirmisin kg olarak?
DaFFy dedi:Kausal dedi:Bişiy daha takıldı aklıma her sette kg yu arttırmalımıyım mesela 8-8-6-6 da? örnek verebilirmisin kg olarak?
evet arttırmalısın ozellıkle 10-8-6-4 lerde 8-8-6-6 larda arttırmana gerek yok ama agır gır
Kausal dedi:Bu sırt hareketlerin içinden boyun ve trapezi çalıştıran hareket yok deil mi varsa hangileri acaba?
Despo dedi:DaFFy dedi:Kausal dedi:Bişiy daha takıldı aklıma her sette kg yu arttırmalımıyım mesela 8-8-6-6 da? örnek verebilirmisin kg olarak?
evet arttırmalısın ozellıkle 10-8-6-4 lerde 8-8-6-6 larda arttırmana gerek yok ama agır gır
Artirmalisin derken dogrudur, yanliz piramit azalan ya da artan şeklinde olabilir...
Kausal dedi:Bu sırt hareketlerin içinden boyun ve trapezi çalıştıran hareket yok deil mi varsa hangileri acaba?
Kausal dedi:Bu biceps hareketini ben Z bar ile yaptım.Düz bar ile yaparsam ne fark olur???
Kausal dedi:Tamam bundan sora Düz barla yapçam dün 1 kereliğine Z bar ile yaptım.Bu T bar ile Rowing hareketini biraz anlatabilir misin?Resimden pek bişiy anlaşılmıo puf noktası fln var mı?