Smart Naturel Growth hormonu nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Natural growth hormon dediği aslında hormon değil ama senin hormon salgılarını arttırıyor. İçerik olarak biraz GH Max a benziyor. Tabi ki etkili olur. Kullanılabilir. Ama kesinlike enjekte edilen growth hormon gibi etkili olamaz.

fos ürünler bunlar hemen atlamayın.hemen her üründe gh faktörü zaten var.illa fazla olsun istiyorsan mega forte al.

guardbody nin de dediği gibi fos bir ürün.universal gh stack al daha iyi...

arkadaşlar benim sorunum kas yapmaktan çok daha farkılı benim boyum sıtadartların altında ve acilen hormon almam gerek kaslarım yarım saat çalışınca kendiliğinden kabarıyor ama boy asıl mesele itfaiye sınavlarına giricem yalvarırım yardım edin son çarem hormon takviyesi msn im [email protected]:(

arkadaşlar benim sorunum kas yapmaktan çok daha farkılı benim boyum sıtadartların altında ve acilen hormon almam gerek kaslarım yarım saat çalışınca kendiliğinden kabarıyor ama boy asıl mesele itfaiye sınavlarına giricem yalvarırım yardım edin son çarem hormon takviyesi msn im [email protected]:(

Şimdi bu iş tarifle olmaz.Bu gibi ciddi bir konuda burada yardım bulamazsın.Öncelikle boy kısalığın bazı hormonların yetersizliğinden veya bazı hastalıklardan kaynaklanıyorsa testesteron veya tiroid hormonu takviyesi yapılabiliyor. Bunu dışında büyüme hormonu seviyesi normal olan ve hasta olmayan kısalarda da hormon takviyesi ortalama 6 cm’lik uzama sağlayabiliyor.Önce bir doktora gidip danışacak ve test yaptıracaksın.

Back
Yukarı