Silence dedi:cevaplarınız için teşekkürler arkdaşlar aynen düşündüğüm gibi şeyler söylediniz ben de serbest agırlıga dvm edecegım yavas yavas kg artırarak aman ıcınde... partnersız bı anda artırmak hakkaten sacma olr. ancak ben şöyle dusunuorm bazen de yapıyorum hatta
4 set serbest agrlıkla bench calısıp 1 set agırlıgı artırarak smith machine bench yapmak... nasıl olur sizce
CENTAUR dedi:Silence dedi:cevaplarınız için teşekkürler arkdaşlar aynen düşündüğüm gibi şeyler söylediniz ben de serbest agırlıga dvm edecegım yavas yavas kg artırarak aman ıcınde... partnersız bı anda artırmak hakkaten sacma olr. ancak ben şöyle dusunuorm bazen de yapıyorum hatta
4 set serbest agrlıkla bench calısıp 1 set agırlıgı artırarak smith machine bench yapmak... nasıl olur sizce
Olabilir, 4-6 özellikle 4 tekrarlı ve çok yüksek ağırlıkta çalışırken altında kalma vb, kaza-sakatlanmalardan emin olmak için yapılabilir, helede sağlam partner yoksa.
Adelenin belli bir gerilim istihabı ve bu gerilime nezareten çalışma ve büyüme prensibi var yırtılarak büyüyen adeledeki yırtılma derecesi adelenin çalışma derecesidir burada anlatmak istediğim makine ile gitmişseniz makine serbest gitmişseniz serbest çalışmanızSilence dedi:cevaplarınız için teşekkürler arkdaşlar aynen düşündüğüm gibi şeyler söylediniz ben de serbest agırlıga dvm edecegım yavas yavas kg artırarak aman ıcınde... partnersız bı anda artırmak hakkaten sacma olr. ancak ben şöyle dusunuorm bazen de yapıyorum hatta