Soğuk Algınlığı Geçirirken Antrenman

umut-

Üye
Soğuk Algınlığı Geçirirken Antrenmanlarıma devam etmiyorum ama iymim yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ....

iyi yapıyorsun o hastalıgı yenmenin tek bi caresi var sadece dinlenmek
dinlenmedigin sürece hastalık iyice sarpa sarar bronşit'te yakalanırsan bu sefer 2 hafta yataktan kalkman.
vitaminlerini al dinlen 3 güne ayağı kalkarsın.

Ben tam tersi dusuncedeyim sporda vucudu terleterek yani eskilerin yaptigi gibi hastaligi daha cabuk yendigimi düşünüyorum genelde spordan terli cikinca hasta oluyorum sporun getirdiginide spor goturur diye dusunuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tabikide terleyince hastalıgı atma gibi bi durum var bunu evde baddaniye yorgan alıpta yapılabilir.
sizin dediginiz gibi terli terli cıkmak hasta ettine göre o kişi terli terli gene cıkarsa gene hasta olacak.

Cevaplarınız için teşekkürler
bir de hastayken kası besleyebilirmiyim besleyemezmiyim bilmiyorum oda var

Cevaplarınız için teşekkürler
bir de hastayken kası besleyebilirmiyim besleyemezmiyim bilmiyorum oda var
eğer dedigim gibi dinlenerek hastalıgını atlatmaya calışırsan kas kaybı filan yaşaman 3 günde 4 günde
ama hasta hasta antreman yaparsan iyice vucudu yorarsın kas kaybı yaşarsın.

tabikide terleyince hastalıgı atma gibi bi durum var bunu evde baddaniye yorgan alıpta yapılabilir.
sizin dediginiz gibi terli terli cıkmak hasta ettine göre o kişi terli terli gene cıkarsa gene hasta olacak.
Spor salonunda dus varsa herhangi bir sıkıntı oluyucagini dusunuyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hastayim. Suan salona sauna-hamam yapmaya gidiyorum. Uzerine bi portakal suyu,yarina biseyim kalmaz insallah :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eger hastsligin terlemeyle gececekkadar basit seyretmiyorsa tartismasiz kesinlikle spordan uzak dur
Tecrubeyle sabittir hem daha cok hasta olabilirsin hemde sakatlanabilirsin

Back
Yukarı