Benim buna benzer bir topicde savunduğum şey sizin şuan savunduğunuz şey zaten.Kelimelerimi gözlerinizlemi okuyorsunuz bilmiyorum ama ben sokakta birilerine laf atan adamın yaptığı doğrudur demedim zaten.Yaptığı kesinlikle yanlış bir şey sokakta laf atanın direk kafasına sıkın hiç demedim burda üye yalakalığımı yapıyorsunuz yoksa gerçekten neyi savunuyorsunuz çözemedim.Kavgadan kaçınan birinin adamlığına kim laf etti demekki bir yaranız var gocunuyorsunuz kavgadan kaçınmak ayrı gerekildiği yerde gerekeni yapmak ayrı bir şey.Ben diyorumki dışarda tehlikeli bir hayat var kimseyi yaşadıkları ve olduğu kişi yüzünden yargılayamazsın belki sen sokakta anana bacına laf yiyince önüne bakıp yürüyen birisin tebrik ederim orası beni ilgilendirmez bunla ilgili bir lafta demedim herkes burda insanların kavga konusunda tutumları ve tanıttıkları kişilikleri kadar mükemmel olamıyor maalesef doğuştan gelen yaşam şartları.Hala sanki ben ''benim yanımda anam olsun babam olsun karım olsun biri laf attımı on kişi olsa girerim'' demişim gibi karşılık veriyorsunuz halbuki tam tersi daha demek istediğimi anlayacak kadar görmüşlüğünüz hayat tecrübeniz yok lütfen bana liseli demeyin.Evet haklısınız yanlış söylüyorum buraya biraz gerçeklik katarak.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:30 ----------
Zorluk insanlar için göreceli kavramdır bence.Para sıkıntısı iş sıkıntısı stres kimileri için gerçekten sıkıntı olabilir veya anlatmak istemediğim çok daha gerçekçi sıkıntılar bazıları için sıkıntılı olabilir.Bir çocuk bile 2 gün baş ağrısı çeksin ben hayatımda ne çok çekmişim diyebilir konumuz bu değil zaten.Ben savunduğum insanları beğenmiyorum yine yanlış anlaşılmış yaptıklarınada kaç kere yanlış dedim ve beğenmediğim gibi başımı önüme eğip pasif bir şekilde yürümeye devamda etmiyorum(örnek olarak) anlatmak istediğim tam olarak bu.Ayrıca verdiğiniz örnek hiçde güzel bir örnek değil.Son olarakda dediğim gibi görüp geçirmeler zorluklar bana göre göreceli kavramlardır ki emin ol geçirmemişsindir

)