Sol El Bileğinde Hassasiyet

Merhaba arkadaşlar...

Sol el bileğimde sinir bozucu bir hassasiyet var. Sağ elimle çok rahat kaldırabildiğim ağırlıkları, yapabildiğim hareketleri sol elimle yapamıyorum. Dambıl (16kg) ile çalışırken birdenbire sol bileğime giren acı yüzünden çalışmamı bölmek zorunda kalıyorum. Sağ-sol el bileklerimin kuvvetleri neredeyse birbirine eşit, ama buna rağmen sol bileğimi zorladığımda eklemde bir acı hissediyorum. Çok fazla üzerine gittiğimde acı azalıyor ve alışmaya başlıyorum, ama sonrasında daha beter oluyor. :(
Bir süre sol bileğimi kullanmayacağım. En fazla 2 hafta sonra da kontrola gideceğim.

Acaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Konu hakkında bildikleriniz var mı? Varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

sureklı butun ıslerde sag el kullanıldıgı ıcın sol elımıze gore daha guclu olabılıyor..dambıllarla calısırsa zamanla gecebılır....

Son zamanlarda tek elle hiç denemedim.
3 gündür sol elimi dinlendiriyorum, aşırı hassasiyeti azaldı. 1 hafta sonra ağaca tırmanarak deneme yapacağım. Umarım sıkıntı olmaz, sağolun...

sonradan sakatlanma ile mi oldu yoksa en başından beri mi hassas bileğin?

büyük ihtimalle bileğın diğerine göre daha kuvvetsiz. Doktora görünmende fayda var . Eklem bölgesi olduğu için kolay kolay geçmiyor

Ben cevabı biliyorum ama adım çıkıyor sonra:(

Back
Yukarı