Sol Kolum Çok Ağrıyor

Merhaba arkadaşlar ben başlayalı daha 3 gün oldu ama sol kolumun ağrısı 3 gündür geçmedi bide hareket ettiremiyorum öyle tam düz yapamıyorum sol kolumu.

Vucudumun her yeri ağrıyor ama bu sol kolum bi başka. internetten araştırdım bira lif kopması falan gibi durumlarmı var diye. sanırım lif kopunca hiç hareket ettiremezmişsin. ben biraz acıya dayanarak hareket ettirebiliyorum.

Kısacası bu sol kolumdaki ağrı normalmidir, ne yapabilirim?

İlk gün çok zorlamış, spor salonunun o cezbedici özelliğine kapılıp fazla ağırlık kaldırmaya çalışmış olabilirsin. Mesajını okuduğumda ilk günlerim aklıma geldi. Resmen yatağa bağlanmıştım o derece kımıldayamıyordum. Kollarım tamamen düz açılmıyordu. Sanırım bu spora severek ama bilinçsizce başlamanın cezaları olsa gerek bunlar. Kas gevşetici krem kullanabilir veya kapsül alabilirsin. Dinlemekten başka çare yok. Eğer bir hafta içinde geçmezse bir doktora görünmende fayda var.

Sağlıklı günler...

yukarıdaki arkadaşlara katılmakla birlikte ek olarak protein(onarım) ve vitamin mineral kullanmanı veya bu içerikte besinlere ağırlık vermeni tavsiye ederim.

Back
Yukarı