Solgar Maxi L-Carnitine

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    19
Ben de spora ilk başladığımda kullanmıştım, ama öyle pek de bi faydasını görmedim açıkcası. Bunun yerine araştır ve liquid l-carnitine al. Ben şuan 2 farklı marka sıvı l-carnitine kullanıyorum. Ayrıca günde en az 2000mg alman lazım ki bi faydasını göresin. Bu miktarı solgar da almaya çalışırsan direk biter o şişe.Günde 4 tablet ile. O yüzden L-carnitine içeriği en az 1500-2000mg olan bişi al ki bi anlamı olsun.

solgar carnitine kullanıcam 1 gr günde merak ettiğim bi soru var 3 5 kilo verdikten sonra başlayan var mı buna yani vucuttaki fazla suyu attıktan sonra kullanıop ona rağmen yağ yaktım diyebilecek varmı bu arada ben diyet ve iyi bi karın programı ve 60 şınav 20 dk. HIIT cardio gün aşırı
ve bunları yapmadığım günler 25 Dk. HIIT cardio 15 dk. interval cardio yapıyorum 1 aydır 4 verdim
88 kiloydum 84 e düştüm yaş 22 boy 1.81 sadece karnımda yağ var hem kemikler iri hemde kaslıyım biraz fazla göstermiyorm kilomu amacım yağ yakmak sadece vücudum ii zaten

herkese merhaba 20 yasındayım haftada 4-5 gün cardio agırlık karısık antreaman yapıyorum spordan 30dk once bu ilacı ve cla alsam nası bi sonuc alırım?? tavsiyesi olan varsa sevinirim şimdiden tesekkurler

Back
Yukarı