B3RkOvi dedi:Ben VM2000 kullaniyorum.Baya iyi dozajlari yuksek.Iyi bir vitamin minarel kaynagi(birazda amino asit) var.
Odul almis(tarihini hatirlamiyorum)
altec dedi:yan etkisini gördünüz mü ?
aralarında gördüğüm fark. vm 2000 için günde 1 2 tanlet kullanılırn yazıyor( ben sadece antreman günlerinde 2 tane kullanırım heralde)
vm 75 için ise günde 1 tane kullanılır yazıyor
aynensarc4stic dedi:altec dedi:yan etkisini gördünüz mü ?
aralarında gördüğüm fark. vm 2000 için günde 1 2 tanlet kullanılırn yazıyor( ben sadece antreman günlerinde 2 tane kullanırım heralde)
vm 75 için ise günde 1 tane kullanılır yazıyor
Yan yetki görmedim. Tercihen yemekten sonra alın deniyor ama ben sabah kalkınca alıyorum, bazen midemi bulandırıyor ilk 5-10 dk :? Ama bu yan etkiden çok sabah aç karna almam ile ilgili büyük ihtimalle(+başka şeyler de alıyorum).
okaysarac dedi:Tek yan etkisi işeme esnasında feci koyu renk ve kokulu sidik oluyor..Başka bir yan etki yok bildiğim..
bigron06 dedi:peki arkadaşlar kendim için deil kız arkadaşım için soruorum kendisi baya kansız demir eksikliği varmış hap kullanıo bu solgar ürünlerinden hangisini tercih edersiniz bide taşigardi denen bi teşhis konmuştu bunun hakkında yeterli bilgiye sahip olan biri varmı??