Protein tozu süt tozu gibiymiş ve senelerce o şekilde saklanabilirmiş. Ancak tabii ki saklanan kap sıkıca kapatılıp nemli ortamdan uzak tutulduğu sürece. Markanın en olduğuna ve nasıl sakladığına bağlı olarak, protein tozunda oluşabilecek ilk değişim tadıdır. Yılların etkisi içim sonrasında ağzınızda hissedeceğiniz garip tatmış. Bu durumda içtiğin protein tozunun aromasına göre bir şurup ekliyebilirsin(besin açısından bakarsak tozun ilk aldığınız günkü etkiyi gösteriyor olması lazım). Ayrıca bozulmasını önlemek için dondurucuya koyabilirsin.
Kaynak: Mayın ayı men's health. Yazıyı %100 alıntı yapmadım, özetleyip yazdım.
Bunların dışında bir kaç şey ekleyecek olursam. Abd'deki firmalar ürünleri normal son kullanma tarihinden daha kısa olacak şekilde damgalıyorlar. Sağlıktan vurgun yememek çok önemli onlar için. Yani ben senin yerinde olsaydım hiç çekinmeden içerdim(ama bu tavsiye etmek gibi bir sorumluluk altına gireceğim anlamına gelmiyor). Bunun dışında Drugstore'lardan birkaçında profosyonel bazı yabancı sporcuların son kullanma tarihi yeni bitmiş olan ürünleri çok ucuza geldiği için kendilerinden aldıklarını söylemişti.