Son kullanma tarihi yaklaşan Optimum whey protein kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan refined
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar,

Gectigimiz kış Optimum Nutrition Gold Standard Whey Cikolata - PORSİYON PAKET'lerden (30gr) almıştım bir sakatlıktan dolayı spora ara vermem gerekti o sebeple uzun zamandır kullanmadım protein tozlarını, mutfak dolaplarında kuru serin yerde paketleri açmadan tuttum. 60 paket porsiyon kadar kaldı elimde. Şimdi tekrar spora başlıyorum ancak farkettim ki son kullanma tarihi 11/2012. Yani önümüzdeki ay, Kasım ayında bitiyor.

Sizce bir sorun olur mu kullanmamda? Paket porsiyon oldukları için hic hava ile temasları olmadı ve güneş vs. görmediler.

Tavsiyeniz nedir?

Teşekkürler

Saglik riske edilmez...

sağlık riske edilmezse hiç bir ürün kullanmayacaksın ozaman
daha 20 gün var günde 2 tane içsen 20 tanesi boşa gider en azından öyle iç paraya yazık günah. kalan 20 taneyide forumda durumu olmayanlara dağıt en iyisi bu.
(ben olsam hepsini günde 1 tane olmak üzere kullanırım. sktsi 1 gün geçti diye ürünün bozulacagını dusunmuyorum)

sağlık riske edilmezse hiç bir ürün kullanmayacaksın ozaman

Bahsettigim olay son kullanma tarihisi gecmis urunler...Ek urun kullanip kullanmamak degil

Et koktugu zaman pisirip yemezsiniz degilmi?

31/10/2012 saat 23:59 tarihine kadar tüketmesinde bence sıkıntı yok ozamana kadar günde 3 kullansa biter zaten.
son kullanma tarihi bir iki hafta geçti diye sağlıkta bir problem meydana gelmez bu kadar takıntılıysan hiç kullanma.
anlatmak istediğim bu.

bu kadar takıntılıysan hiç kullanma.
anlatmak istediğim bu.

Once siz bir konusmanizi duzeltin. Daha sonra konuya yorum yaparsiniz.

Benim takintili olup olmadigimi sadece son kulanma tarihi gecmis yada 1 senedir dolapta duran konsantre bir urunu kullanmayacak oldugumdan anladiginiza gore kahin olmalisiniz. :) Bi ara geleyim de el falima falan bakin

Once siz bir konusmanizi duzeltin. Daha sonra konuya yorum yaparsiniz.

Benim takintili olup olmadigimi sadece son kulanma tarihi gecmis yada 1 senedir dolapta duran konsantre bir urunu kullanmayacak oldugumdan anladiginiza gore kahin olmalisiniz. :) Bi ara geleyim de el falima falan bakin

el falına iyi bakarım beklerim. hem sende benim üslübumu duzeltirsin.

Herkese yorumlar için teşekkürler. Midede bir problem yapmadıkça bir süre (en azından son tarihe kadar) kullanalım bakalım.

Back
Yukarı