CarpeNoctum
Üye
Ne amacla kullanilir? Testo boost'a cidden yardimci bir supp olarak nitelenebilir?
- Bi çok amacı ve faydası var , kışın özellikle herkezde fix dvit eksikliği var güneş görmediğimizden es geçilmemesi gereken bi takviye aslında ,
(argininler noxlar zartlar zurtlardan önce bunlara daha cok dikkat edilmeli)
- Çok detay araştırma var burda reflesek zaten pek önemi yok sonuc nedir daha önemli.Ben artık bunlara takılmadan direk sonuca bakıp değerlendırıyorum ..Dvit eksiliği herkezde var kışın özellikle (normal gıdalarla bunu karsılamak mumkun değil) Netice: Kışın fix kullanmak gereklii
- Testo üzerindede etkileri var deniliyor ama Tek başına Dvit takviyesinden pek mucize aramamak lazım. (zma dan bile mucize arıyoruz gerçi Dvit in arkası daha sağlam dıyebılrm ama
) Şuda varki naturel biri olarak bunların etkisi es geçilemez.Eski yıllarda doping diye kullanılıyormus atletizimde daha ne olsun ? 
- D vit eksikliğin varsa zaten kullandıktan sonraki hafta hissetmemen imkansız.. (bende böyle oldu)
Nasil ve ne kadar kullanilir?
Buna kendi kullanımımı söyliyebilirim..
- 1.5-2 ayda bir Devit-3 300 lük ampül alıyorum... (1.5 lira Eczaneden)
Şu varki düşük doz sürekli kullanım ile bi farkı yok yani belli zaman aralıkları ile yüksek doz almak daha mantıklı ,
en uygunuda bu ayıptır söylemesi beleş.

O hareketi elime 20 lik bi plaka alıp yaptıgım zamanlar oldu , plakayı karnımn hizasında sabit tutuyordum.
30 dk karın calısması yerıne 2 set bunu yapmak daha cok etkiler o bölgeyi heralde
2 sene önce haftada 5 gün karın calısıyordum (lifting hareketleri yok)
80 kiloda belli olmuyordu
Şuan sıfır karın calısmasına karşılık ,sadece deadlift,squat ve plank vari hareketler ile 95 kg da karın kaslarını goruyorum. ( yağ oranıda etkiler tabi ama kütle olarak baya artış var )
- Bi çok amacı ve faydası var , kışın özellikle herkezde fix dvit eksikliği var güneş görmediğimizden es geçilmemesi gereken bi takviye aslında ,
(argininler noxlar zartlar zurtlardan önce bunlara daha cok dikkat edilmeli)
- Çok detay araştırma var burda reflesek zaten pek önemi yok sonuc nedir daha önemli.Ben artık bunlara takılmadan direk sonuca bakıp değerlendırıyorum ..Dvit eksiliği herkezde var kışın özellikle (normal gıdalarla bunu karsılamak mumkun değil) Netice: Kışın fix kullanmak gereklii
- Testo üzerindede etkileri var deniliyor ama Tek başına Dvit takviyesinden pek mucize aramamak lazım. (zma dan bile mucize arıyoruz gerçi Dvit in arkası daha sağlam dıyebılrm ama

- D vit eksikliğin varsa zaten kullandıktan sonraki hafta hissetmemen imkansız.. (bende böyle oldu)
Nasil ve ne kadar kullanilir?
Buna kendi kullanımımı söyliyebilirim..
- 1.5-2 ayda bir Devit-3 300 lük ampül alıyorum... (1.5 lira Eczaneden)
Şu varki düşük doz sürekli kullanım ile bi farkı yok yani belli zaman aralıkları ile yüksek doz almak daha mantıklı ,
en uygunuda bu ayıptır söylemesi beleş.

Sistemli bi şekilde çalışıcaksın umarım ? Pat diye sprint atma

2 sene önce haftada 5 gün karın calısıyordum (lifting hareketleri yok)
80 kiloda belli olmuyordu
Şuan sıfır karın calısmasına karşılık ,sadece deadlift,squat ve plank vari hareketler ile 95 kg da karın kaslarını goruyorum. ( yağ oranıda etkiler tabi ama kütle olarak baya artış var )