smltncr bencede sitede bir durgunluk gözle görülür şekilde var üye sayısı artmış olabilir ancak eskisi kadar aktif değil mesela geçen gün bir anket açtım siyasi bulundu herhalde ve yönetim yayından çekti ve sebebinide açıklamadı..Yani yönetimin müdahalelerini genelde yarinde buluyorum ancak açtığım konu konu dışı bölümündeydi yani bazen gündemdeki olaylar hakkında konular açılsa sitede hareket olabilir konu açıldığı halde kurallara uyulmayan şeyler olursa yönetim müdahale eder orası ayrı..Daha çok sporla ilgili konular açılmasını isteerim ama konu dışı bölümü dertleşme bölümü falan fazla müdaheleyle karşılaşmamalı mesela başka sitelerde aktifliği arttıran bir kaç şey gözüme çarptı mesela erkeksel sorunlar ve çözüm yöntemleri cinsel hayat ondan sonra stres antidepresan yaşam vb sonra taraftar bölümü ondan sonra ilginç haberler bölümü altına yorum yapabilmemiz için bunlar benim forum sitelerinde gözlemlediklerimden bazıları diğer arkadaşlarda çözüm önerilerini yazarlarsa sevinirm sonuçta internet aleminde bizim gibi spor sverlerin isteklerini yansıtan tek site bu alternatifi bile yok o yüzden güzel konu açmışsın tebrik ederim demekki siteyi benimsemişsin sağol..
tekrar belirteyim forum adına kafa yoran herkesin fikirleri bizim için kıymetlidir..
okaaan;
forumda siyasi mesajlar ya da konular hiç olmadı değil ama zaman içinde bunların forumda eninde sonunda gerginlik yarattığına şahit olduk..
bu yüzden kesinlikle taviz verilmemektedir..
bu konuda yönetimin tecrübesine güvenin..tüm kurallarımız yaşanarak oluşturulan zamanla şekillenen kurallardır..
muhabbete konu gelince bftr başka forumlarla karıştırılmamalı..üyelerin hatta yöneticilerin fake hesaplar alıp kural ihlali yaptıkları, üyelerin birbirleri ile dalga geçtikleri, yararlı çok az paylaşımın olduğu yüzbinlerce üyesi olan forumlar var..biz vizyonu, misyonu olan bir forumuz..
ayrıca
üyelerimiz genelde vücut geliştirme yapan kişiler..sosyal hayatları yanında bir de zaten zor olan bir sporu icra etmekteler..foruma girdiklerinde boş mesajların arasından işe yarar mesajları seçmek zorun kalmamalılar..nekadar muhabbet o kadar boş mesaj , flood demektir..
bu sözler çok gri gelebilir fakat inanın saydığım şaklabanlıklar olmadan da forumlar aktif olabilirler..
yönetim olarak forumu güncel tutmak herkesten çok istediğimiz bir konu..sürekli buna kafa yorarız..