Sonisphere Festival 2010

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caglr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen ne diyorsun? Önce tanrı, peygamber sonra bilet sonrada body ye başlama. Bir cümlede üç farklı konuyu nasıl birleştirdin? Sen bu yazdığını okuyunca bir şey anlıyor musun?

Tanrı: Tommy Iommy
Peygamber: Ronnie James Dio
Body ile alakası: Gelen gruplara tam bakmadın sanırsam. Saha içinde ve sahne önünde nasıl bir pogo olacağına dair bir fikrin var mı?

Ooof of! Lanet olsun! Ronnie James Dio öldü! Heavy Metal yetim kaldı. Bir ihtimal, iyileşip gelcek diye beklerken hepten gitti. Huzur içinde yatsın.

ayın 27 sine biletim var(tamda metelica günü) ama gidemiyorum, bişey değil verilen paraya yanarım :(

Son düzenleme:
bu sene de yaz okulu yüzünden gene metallica yalan oldu, bıyığına kurban olduğum kirk hammetini gene göremicez canlı canlı...
bu arada manganın festivalden çekilmesi dünyanın en isabetli kararı olmuş , ne işleri var moustaine ustanın, kirk ustanın olduğu yerde...

demircan256 eger konsere gidemiyorsan biletlerin en azindan biri ile ilgileniyorum satmayi dusunursen bana mesaj yazarsin.haberini bekliyorum

venom_LORD...krdşm elimde patlamaya hazır 2 adet kombine var biletix fiyatına bakarsanız asıl fiyatının ne olduğunu anlarsnız ama ben iki bileti birden 250 ye bıraktım lanet olsun....almak isteyen yada almayı düşünen arkdşlarınız olursa yardımcı olursanız sevinirm arkdşlr..ve sen venom_LORD...

Saygılar.

Back
Yukarı