Sonisphere Festival 2010

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caglr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caglr

Üye
Bu festivale katılacaklar varmı aramızda katilan gruplar:

Metallica Rammstein
Manowar Heaven & Hell
Slayer Megadeth
Anthrax Alice in Chains
Stone Sour Mastodon
Hayko Cepkin Manga
Foma Blacktooth

biletler tükenmek üzereymis ozellikle kombine olanlar

arada cok bir fark yok kombineyle bende en cok rammstein icin sevindim askerde olsam kacar gelirdim bu konser icin ins berlin konseri gibi cilgin olur

Manowar? dogru mu bu? bu gruplar manowar'la çalcaklar mı yani? hatta manowar hala var mı?

tesadüf alice in chains dinliyorum şu an. Jerry Cantrell'i canlı izlemek güzel olurdu ama Layne'siz olmaz ki.

sonuç biri kalk gidelip deyip sürüklemezse gitmem herhalde.

main_poster.jpg

http://www.biletix.com/static.htm?page=sp47

LYS sınavıyla aynı günde olması büyük talihsizlik. Türkiyenin gördüğü en büyük konser olucak sanırım, sınav olmasaydı kombinem çoktan hazırdı. Iron Maiden'ın da ülkemize geldiği günleri görürüz umarım.

Sırf mega death ve slayer için gitmeyi düşünüyorum tabii rammstein'ın muhteşem sahne showlarınıda es geçmemek gerek,umarım bilet paralarını yetiştiririm 2 kişilik almam lazım...

Metallica'yı severim de bir konserine daha para verme fikri çekici gelmiyor.

Rammstein'ı ise eğlenceli bulsam da dinlemeye değer bulup para saçmam.

Manowar'ı da RTN'de izlemiştik, ona da ikinci kez para veresim yok...

Manga gibi aptal bir grubun buralarda olması zaten saçmalık...

Slayer, Megadeth, Anthrax, Heaven & Hell içinse gidebilirdim ama Rammstein'ın Heaven Hell ile Megadeth'in önünde headline olarak düşünülüp en son çıkartılacak olması hiç hoşuma gitmedi.

Umarım ki organizatörler bu işten zarar ederler ki LYS günlerine denk gelmesi de bu zarar konusunda epey darbe alacakları gibi geliyor.

Ayrıca esas beklenen Iron Maiden'ın Türkiye ayağına dahil edememeleri de büyük beceriksizlikleri...

Tanrımız ve peygamberimiz geliyor. Gitmemek günah olur. Üniversiteye girince bodyye başlamayı düşünüyordum ama saha içi bilet almam "Şimdiye çoktan başlamalıydım." dedirttirmedi de değil.

Tanrımız ve peygamberimiz geliyor. Gitmemek günah olur. Üniversiteye girince bodyye başlamayı düşünüyordum ama saha içi bilet almam "Şimdiye çoktan başlamalıydım." dedirttirmedi de değil.

Sen ne diyorsun? Önce tanrı, peygamber sonra bilet sonrada body ye başlama. Bir cümlede üç farklı konuyu nasıl birleştirdin? Sen bu yazdığını okuyunca bir şey anlıyor musun?

Vardiya düzenine güvensem şimdiden alacağım bileti. Metallica'nın olduğu gün tercihimdir tabiki. Slayer ve Manowar'ı da severim ama Metallica kadar değil. Günlük program belli mi bu arada?

CUMA
Rammstein 21:00 - 23:00
Alice In Chains 19:15 - 20:15
Pentagram 17:45 - 18:45
Stone Sour 16:30 - 17:15
Mastodon 15:30 - 16:00
Blacktooth 14:30 - 15:00
Kapı Açılış 13:00

CUMARTESİ
To be confirmed 21:00 - 23:00
Manowar 19:15 - 20:15
Hayko Cepkin 17:45 - 18:45