soru??????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 üst göğüs barla 8866
2 alt gögüs dambll press 8888
3 benç press 8866
4 tel sıkıştırma 8888
biceps mak.8866
dambll curl 888
mekik 100
altmide 100
......................................
rowing mak 8866
öne çekiş 8888
karna çekiş 8866
sırta çekiş 8888
fransız triceps 8866
ters push down 8888
twist 5dk
plaka 4\15
..........................................
dambll omuz press 8866
ayakta tel yana açıs 8888
enseye pres 8866
eğilerek dmbl.açıs 8888
trapez 8866
wlisit curl 8888
ters wlisit curl 8888
mekik 100
altmide 100
.....................................
leg ext. 5\8
lanç 5\8
arka bacak mak. 5\8
dambl kalf 5*10
twist 5dk
plaka 4*15
yeni başlamış 2-3. ay daki birisi için bu program nasıl ?

gereksiz izole hareketler, haddiden fazla pressler ve klasik brosplit ile haftada 1 kere çalışma...
Dostum yeni başladığını söylemişsin. Fullbody yapmanı öneriyorum kesinlikle. Forumda ve internette güzel fullbody programları mevcut. Fullbodyi gereksiz buluyorsan bir çok araştıma mevcut bunlarada göz gezdirebilirsin.

gereksiz izole hareketler, haddiden fazla pressler ve klasik brosplit ile haftada 1 kere çalışma...
Dostum yeni başladığını söylemişsin. Fullbody yapmanı öneriyorum kesinlikle. Forumda ve internette güzel fullbody programları mevcut. Fullbodyi gereksiz buluyorsan bir çok araştıma mevcut bunlarada göz gezdirebilirsin.
Önerdiğiniz bir program var mı ? Hedefim ilk 6 ay salon hocamın antremanlarini uygulamak daha sonra agirsaglam 5x5 e gecmekti sizce nasıl bir yol izlemeliyim

powerlifting tarzı bir program arıyorsan ağırsağlam 5x5e direk geçebilirsin. onun dışında forumda fullbody konusu mevcut. ben profesyonel olmadığım için sana öneri yapmak istemiyorum.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı