girlswithmuscle
Üye
Merhaba bir takım sorularım var ve yardımlarınızı cevaplarınızı bekliyorum.öncelikle yaşım 23 boyum 1.68 kilom 52 3 aydır spor salonuna gidiyorum.amacım karın bölgesindeki yağları eritmek ve kasa dönüştürmek yani sixpack istiyorum görünebilir şekilde. Karın ve bacak-kalça ağırlıklı çalışıyorum.şuanda üst karın kaslarımda ve yanlarda gelişme var.bacak kaslarımdada artıs var.ağırlık antremanı çalışıyorum. Haftanın 5-6 günü salona gidiyorum kasları 1er gün dinlendirerek karın bacak çalışıyorum bu kasları dinlendirirkende bir gün sırt arka kol bir gün göğüs ön kol çalışıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum tuzu yağı kestim sebze yemeklerimdede a miktarda zEytin yağı kullanıyorum sadece.ancak tatlıyı ne yapsamda kesemiyorum. Benim sorum şu dün spor hocalarımdan biri bacak çalışırken bir bölge için mesela arka bacak için tek hareket yapmam gerektiğini daha etkili olacağını söyledi ben leg curl ve dead liftte yapıyorum bana leg curl yapma dead lift yap desi daha fazla sonuç alırsın ama benim aklıma pek yatmadı ne kadar çok çalıştırırsam o kadar iyi gibi geldi kas gelişimi için siz bana bu konuda ne söylersiniz ön bacak için 1 arka için 1 iç dış içinde 1er olarak yapıp bitirmeli miyim antremanı ? Ayrıca bu olay karın kasları içinde mi geçerli üst alt yan 1er hareketle bitmelimi ?çünkü benim oldukça uzun bir programım var ve bu programı hocaların programıyla birleştirerek kendim oluşturdum . Ayrıca tatlı konusuna gelince çikolata falan karın kasları için sonuç elde etmemde ne kadar rol oynar fikirlerinizi merak ediyorum. Vaktinizi aldım teşekkür ederim şimdiden