arkadaşlar öncelikle size programımı ve daha sonra sorunumu yazacagım , yardımcı olursanız sevinirim
Boy:1.80 Kilo:70 Yaş:18
1.gün
GÖĞÜS
BenchPress(multi-press)makinada:3x12
ChestFly:3x12
Dumbbell Press:3x12
ChestPress:3x12
- - - - - - - -
SIRT
LatPull:3x12
Row:3x12
Dumbbell Row:3x12
Barfix:3x12
+ MEKİK 3xkırılma noktası
- - - - - - - - - - -
1 GÜN DİNLENME
- - - - - - - - - - -
3.gün
OMUZ
OmuzPress:3x12
Dumbbell ile Yana açış:3x12
ShoulderPress:3x12
UpRowing:3x12
- - - - - - - -
KOL
Barbell Curl:3x12
Triceps Press:3x12
Schot Curl:3x12
Dumbbell Curl:3x12
- - - - - - - - - -
1 GÜN DİNLENME
- - - - - - - - -
şimdi arkadaşlar sorunum şu;ben hareketlere başlıyorum mesela 1.programda bench presse oturuyorum ilk sette 12 tekrarı X ağırlıgında çok ama çok rahat bir şekilde yapıyorum ama ikinci sete geçtiğimde o X ağırlığı sanki çok ağır gibi geliyor ve 12 tekrarı tamamlayamıyorum bitek bench presste yaşamıyorum bu sorunu,birçok harekette yaşıyorum acaba ağırlıkmı fazla?fazla ise neden hiç terlemiyorum antremanlarım sırasında?yada neden ilk setleri çok rahat yapıyorum? aynı sorunu hocamada söyledim o dediki 5 antreman filan tekrar sayını arttır ağırlıgı azalt dedi,dayanıklılıgın artsın dedi,ama ben işin pek dayanıklılıkla alakası oldugunu düşünmüyorum,resmen 2. ve 3. setlerde kollarım titriyor, şimdiden hepinize teşekkürler
Boy:1.80 Kilo:70 Yaş:18
1.gün
GÖĞÜS
BenchPress(multi-press)makinada:3x12
ChestFly:3x12
Dumbbell Press:3x12
ChestPress:3x12
- - - - - - - -
SIRT
LatPull:3x12
Row:3x12
Dumbbell Row:3x12
Barfix:3x12
- - - - - - - - - - -
1 GÜN DİNLENME
- - - - - - - - - - -
3.gün
OMUZ
OmuzPress:3x12
Dumbbell ile Yana açış:3x12
ShoulderPress:3x12
UpRowing:3x12
- - - - - - - -
KOL
Barbell Curl:3x12
Triceps Press:3x12
Schot Curl:3x12
Dumbbell Curl:3x12
- - - - - - - - - -
1 GÜN DİNLENME
- - - - - - - - -
şimdi arkadaşlar sorunum şu;ben hareketlere başlıyorum mesela 1.programda bench presse oturuyorum ilk sette 12 tekrarı X ağırlıgında çok ama çok rahat bir şekilde yapıyorum ama ikinci sete geçtiğimde o X ağırlığı sanki çok ağır gibi geliyor ve 12 tekrarı tamamlayamıyorum bitek bench presste yaşamıyorum bu sorunu,birçok harekette yaşıyorum acaba ağırlıkmı fazla?fazla ise neden hiç terlemiyorum antremanlarım sırasında?yada neden ilk setleri çok rahat yapıyorum? aynı sorunu hocamada söyledim o dediki 5 antreman filan tekrar sayını arttır ağırlıgı azalt dedi,dayanıklılıgın artsın dedi,ama ben işin pek dayanıklılıkla alakası oldugunu düşünmüyorum,resmen 2. ve 3. setlerde kollarım titriyor, şimdiden hepinize teşekkürler