htcoksz
Üye
Malzemeler
200 gra Pirinç
1 adet kırmızı çan biber, jülyen doğranmış
1 adet yeşil çan biber, jülyen doğranmış
1 adet kırmızı soğan
2 adet taze yeşil soğan
100gr kuru kuş üzümü
1 tutam Frenk maydanozu
1 tutam dereotu
100 gr barbunya fasulyesi, haşlanmış
Tuz, karabiber
Sosu için:
2 kaşık hardal
1 kaşık şeker
4 kaşık üzüm sirkesi
2 kaşık sıvı yağ
10.0pt;font-family:HelveticaCondensedTurk">Hazırlanışı
Pirinci haşlayıp soğuduktan sonra, tüm malzemeyi ekleyerek iyice karıştırın, üstüne mikserden geçirdiğiniz sos karışımını ekleyin. Buzdolabında 4 saat beklettikten sonra servis yapın.
200 gra Pirinç
1 adet kırmızı çan biber, jülyen doğranmış
1 adet yeşil çan biber, jülyen doğranmış
1 adet kırmızı soğan
2 adet taze yeşil soğan
100gr kuru kuş üzümü
1 tutam Frenk maydanozu
1 tutam dereotu
100 gr barbunya fasulyesi, haşlanmış
Tuz, karabiber
Sosu için:
2 kaşık hardal
1 kaşık şeker
4 kaşık üzüm sirkesi
2 kaşık sıvı yağ
10.0pt;font-family:HelveticaCondensedTurk">Hazırlanışı
Pirinci haşlayıp soğuduktan sonra, tüm malzemeyi ekleyerek iyice karıştırın, üstüne mikserden geçirdiğiniz sos karışımını ekleyin. Buzdolabında 4 saat beklettikten sonra servis yapın.