soy protein zararlımıdır?

arkadaşlar yatmadan önce kullanmak için bir hafta önce optimum un soy unu almıştım 900 küsür gr lık olanı ama dün bi yazı okudum soyalarla ilgili erkeklerde bayan göğsü gibi büyüme yaptığı falan söylenmiş bunun aslı war mı kutu çöpe atıcam yoksa ? lütfen yardımcı olun

Yatmadan önce süt,lor yemen içmen daha doğru. İlle takviye alacağım dersen casein protein alabilirsin.

Ona benzer bir yazı bende okudum. Fakat geçen yaz neredeyse hergün soya fıstığı yiyordum bağımlılık boyutunda. Bende böyle bir şey olmadı. 900 grlık bir soy proteinle de olacağını sanmam. Zaten antremanda göğüs çalışarak göğüs kaslarını sıkılaştırıyorsun. Etki edeceğini sanmam. Bu benim görüşüm.

Ona benzer bir yazı bende okudum. Fakat geçen yaz neredeyse hergün soya fıstığı yiyordum bağımlılık boyutunda. Bende böyle bir şey olmadı. 900 grlık bir soy proteinle de olacağını sanmam. Zaten antremanda göğüs çalışarak göğüs kaslarını sıkılaştırıyorsun. Etki edeceğini sanmam. Bu benim görüşüm.

teşekkürler ama kesin bir bilgisi olan?

ben bu yaz 750 gr hardline soy pro kullandim + 750 gr hardline power pro kullandim ki power pro yariyariya soya proteini iceriyor. ben hicbir olumsuz etkiyle karsilasmadim. ben olsam kullanirdim kesinlikle neden cope atasin ki.

Back
Yukarı